Ψήφισε η Εφη Αχτσιόγλου: Είναι ημέρα ανανέωσης της σύγχρονης Αριστεράς [video]

Η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ βουλευτής Έφη Αχτσιόγλου ασκεί το εκλογικό της δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο του Περιστερίου, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023. Στις 8 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, υποψήφιοι είναι οι: Έφη Αχτσιόγλου, Νίκος Παππάς, Στέφανος Κασελάκης, Στέφανος Τζουμάκας και Ευκλείδης Τσακαλώτος. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα, είναι μια μέρα δημοκρατικής συμμετοχής, μέρα ενδυνάμωσης της προοδευτικής παράταξης, μέρα ανανέωσης της σύγχρονης αριστεράς», δήλωσε η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Έφη Αχτσιόγλου αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός της, στο εκλογικό κέντρο του Περιστερίου.




Η κ. Αχτσιόγλου ανέφερε ότι «είναι μια σημαντική μέρα για τους προοδευτικούς πολίτες αυτού του τόπου» και τόνισε ότι «σήμερα από το πρωί χιλιάδες άνθρωποι στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία επιστρέφει δυναμικά». «Κι εμείς», υπογράμμισε, «είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημα τους, στο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για μια καλύτερη ζωή, με ισότητα, δικαιοσύνη και ασφάλεια».

«Χτες ο κ. Μητσοτάκης μας είπε ότι το σχέδιο του για τα επόμενα χρόνια είναι να επιβιώσουμε. Δεν θα πάρουμε», είπε, για να σημειώσει: «Σήμερα στέλνουμε το πρώτο μήνυμα, από αύριο διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Σήμερα αλλάζουμε δήλωσε ο Νίκος Παππάς που ψήφισε στην Καισαριανή

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: