Για μία εβδομάδα νοσηλεύτηκε η Εφη Αχτσιόγλου λόγω επίμονης ίωσης και επιπλοκών: Τα νοσοκομεία μας, η δημόσια υγεία είναι το στήριγμά μας, δήλωσε η βουλευτής

FILE PHOTO Effie Achtsioglou ANA – MPA/ALEXANDROS VLACHOS




Στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» νοσηλεύτηκε για μια εβδομάδα η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Έφη Αχτσιόγλου όπως η ίδια δημοσιοποήσε με ανάρτησή της ευχαριστώντας το προσωπικό του νοσκομείου

Αναλυτικά η ανάρτηση :

«Μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», λόγω μιας επίμονης ίωσης και διάφορων επιπλοκών, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου στις/στους γιατρούς και τις/τους νοσηλεύτριες-ές και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου.

Εργαζόμενοι επιστήμονες δίνουν πραγματικά όλο τους τον εαυτό, ξεπερνώντας συχνά τα ανθρώπινα όρια για να μας στηρίξουν, κάτω από εξαιρετικά περιοριστικές συνθήκες. Τα νοσοκομεία μας, η δημόσια υγεία είναι το στήριγμά μας.

Η ενίσχυσή τους απ’ το κράτος με προσωπικό, καλύτερους μισθούς, υποδομές μας αφορά όλους. Και μπορεί, όταν είμαστε καλά, να μας απασχολεί το ζήτημα περισσότερο ή λιγότερο θεωρητικά, όταν όμως βρεθούμε στη δύσκολη στιγμή, καταλαβαίνουμε πόσο άμεσα συνδεδεμένο είναι με τη ζωή μας».

 

“Δεν μπορούσα να είμαι εκεί που πρέπει”: Προκαλεί συγκίνηση ο Σωκράτης Φάμελλος για τον θάνατο της αγαπημένης του συζύγου Πόπης (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: