«Μία μέρα με την Έφη»: Στον πλανήτη του TikTok και η Αχτσιόγλου: Πρεμιέρα με χορταστικό βίντεο και μπλουζάκι Metallica [video]

Στιγμιότυπο από το πρώτο βίντεο της Έφης Αχτσιόγλου στο TikTok




Στις σειρήνες του TikTok υπέκυψε, καθώς φαίνεται και η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Έφη Αχτσιόγλου. Η βουλευτής στο «παρθενικό» της βίντεο εμφανίζεται όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, φορώντας κολάν και μπλουζάκι Metallica, ενώ ετοιμάζει κολατσιό στον γιο της.

Την βλέπουμε στην κουζίνα του σπιτιού να ετοιμάζει πρωινό με αβοκάντο για τον μικρό Άρη. Στη συνέχεια βλέπουμε τον μπαμπά του μικρού, επίσης βουλευτή της Νέας Αριστεράς, Δημήτρη Τζανακόπουλο να τον παίρνει από το χέρι για να τον πάει στο σχολείο.

Στη συνέχεια, ασκεί τη δικηγορική της ιδιότητα ενώ μας μεταφέρει και το κλίμα στη Νέα Αριστερά, καθώς συμμετέχει σε σύσκεψη. Στη συνέχεια πηγαίνει στη Βουλή, ακολουθεί νέα σύσκεψη στα γραφεία του κόμματος και στη συνέχεια το γυμναστήριο.

@effieachtsioglouΓεια σας! Είμαι η Έφη Αχτσιόγλου, κι αυτό είναι το πρώτο μου TikTok! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.

♬ πρωτότυπος ήχος – effieachtsioglou

Η μέρα ολοκληρώνεται με ψώνια από τον μανάβη και αφού πάει να παραλάβει τον γιο της, τον Αρούλη όπως τον αποκαλεί, από τον παππού του.

Το περιοδικό TIME υμνεί τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας: Ο Μητσοτάκης θέλει η χώρα του να γίνει το “στόρι της επιστροφής” της δεκαετίας, είναι έντονα φιλοδυτικός και φιλονατοϊκός…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: