Παραιτήθηκε ο διευθυντής της «Αυγής» μετά την εκλογή Κασσελάκη: Ανέβαλε το φεστιβάλ της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

FILE PHOTO: O παραιτηθείς διευθυντής της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Ραπανάκης. Screenshot via YouTube@OPEN/




Η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ βιώνει από σήμερα εμφανέστατες τις επιπτώσεις της εκλογής του νέου αρχηγού, Στέφανου Κασσελάκη, ενώ οι τριγμοί είναι αισθητοί και στη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ με την αναβολή του φεστιβάλ της.

Σήμερα η «Αυγή» κυκλοφόρησε χωρίς το όνομα του μέχρι πρότινος διευθυντή της Σπυρου Ραπνάκη, ο οποίος είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο κ. Ραπανάκης υπέβαλε γραπτώς την παραίτησή του χθες Δευτέρα σε επιστολή του προς τους Γραμματείς του κόμματος, Ράνια Σβίγκου και Γιώργο Βασιλειάδη, αλλά και το ΔΣ της «Αυγής». Άλλες πληροφορίες τον θέλουν να έχει παραιτηθεί ήδη από την Παρασκευή.

Σημειώνεται ότι ο κ.Ραπνάκης είχε διαπληκτιστεί δημοσίως και σε υψηλούς τόνους, μέσω αναρτήσεων στα social media, με τον βουλευτή Χανίων, Παύλο Πολάκη, στα μέσα του καλοκαιριού. Ο κ.Πολάκης σημειώνεται ότι τάχθηκε υπέρ Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές για την νέα ηγεσία.

Προς στιγμήν, δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση για την παραίτηση του διευθυντή της «Αυγής» από την Κουμουνδούρου.

Αναβολή του φεστιβάλ της Νεολαίας

Παράλληλα,  την «Αναβολή του Φεστιβάλ Σπούτνικ 2023 λόγω καιρικών φαινομένων» ανακοίνωσε σήμερα το πρωί η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας σε ανακοίνωση της πως «το Φεστιβάλ Σπούτνικ 2023 που διοργανώνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, και ήταν προγραμματισμένο να γίνει το τριήμερο 29/9-1/10 αναβάλλεται για το διάστημα μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές».

Καιρικά ή πολιτικά φαινόμενα, θα δείξει… Ωστόσο, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ έχει ταχθεί στην πλειοψηφία της υπέρ της κυρίας Αχτσιογλου, δημοσιεύοντας το πρωί της περασμένης Κυριακής -και ενώ είχαν ανοίξει οι κάλπες- 240 υπογραφές υπέρ της υποψηφιότητας της.

 

O Κασσελάκης δεν συγκινεί τους πανεπιστημιακούς: Δύο αποχωρήσεις και βαριές κουβέντες για άδειο κέλυφος, κύμβαλα αλαλάζοντα, «πολακικούς τραμπουκισμούς» και… βασίλειο της Αννίτας Πάνια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: