Ο Φινλανδός Κάλλε Ροβάνπερα νικητής στο βάθρο του Ράλλυ Ακρόπολις

FILE PHOTO Άνδρας αναφέρει στον ασύρματο περιστατικό που σημειώθηκε κατά την 3η μέρα του EKO Ράλλυ Ακρόπολις, στην Παύλιανη, Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Ο Φινλανδός οδηγός διένυσε άψογο τριήμερο στην Ελλάδα, τερματίζοντας πρώτος και διευρύνοντας κάπως έτσι του στο πρωτάθλημα των οδηγών.

Ο Κάλλε Ροβάνπερα, τελείωσε άψογα το τριήμερο του στην χώρα μας καθώς ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ο Φινλανδός κατάφερε να κερδίσει και την SS15, παίρνοντας έτσι και τους πέντε επιπλέον πόντους που χαρίζει η Power Stage. Δεύτερος ήρθε ο Ελφίν Έβανς που κέρδισε 4 βαθμούς κράτησε ζωντανή την ελπίδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στη τρίτη θέση τερμάτισε ο Ότ Τάνακ, κερδίζοντας 3 βαθμούς ενώ ο Ντάνι Σόρντο πήρε και εκείνος δύο βαθμούς που μπορούν να φανούν πολύτιμοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στη γενική κατάταξη τη δεύτερη θέση κέρδισε ο Έλφιν Έβανς και την τρίτη ο Ντάνι Σόρντο, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η επιστροφή του Οτ Τάνακ, που πάρα την καταστροφική δεύτερη μέρα με τα προβλήματα που αντιμετώπισε αλλά και την ποινή των 3:40 ανέκαμψε και έφτασε στην τέταρτη θέση. Την πέμπτη θέση πήρε ο Εσαπέκα Λάππι, ενώ την έκτη ο Τακαμότο Κατσούρα.

Στην κατηγορία Rally2 οι Μίκελσεν Έρικσεν και Τόρστειν πήραν την νίκη στη κατηγορία τους τερματίζοντας 10,1 δευτερόλεπτα μπροστά από τους Γκρίνσμιθ και Άντερσον. Από ελληνικής πλευράς ξεχώρισε  ο Ιορδάνης Σερδερίδης.

Με πληροφορίες από ertsports.gr
Ελλάδα Αθήνα 

Ευχαρίστησε και αυτούς που ΔΕΝ την πίστεψαν η νέα “βασίλισσα” του παγκόσμιου τένις: Η Αφροαμερικανίδα Κόκο Γκάρ είναι 19 ετών και πλέει σε πελάγη ευτυχίας…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: