Το OAKA έτοιμο για την Super ειδική διαδρομή του Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Εντυπωσιακό βίντεο από ψηλά

Το ειδικά διαμορφωμένο ΟΑΚΑ στο στιγμιότυπο του βίντεο της ομάδας UPSTORIES




Μία “πτήση” πάνω από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και μία γεύση από τη διαμόρφωση του αγωνιστικού χώρου που ετοιμάζεται να υποδεχτεί το WRC στις 8 Σεπτεμβρίου μας δίνει η ομάδα του UpStories.

Η Super ειδική του ΟΑΚΑ αναμέμνεται να τραβήξει και πάλι τα βλέμματα και να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες προκειμένου να ζήσουν από κοντά ένα ανεπανάληπτο event.

Οι εργασίες τείνουν προς ολοκλήρωση και όλα δείχνουν έτοιμα για μια ανεπανάληπτη βραδιά για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο.

Υπενθυμίζεται ότι το 2005, 70.000 θεατές κατέκλυσαν το ΟΑΚΑ προκειμένου να παρακολουθήσουν την πρώτη Super ειδική διαδρομή για το WRC εντός σταδίου.

Οι εικόνες από εκείνη την ανεπανάληπτη βραδιά ταξίδεψαν σε ολόκληρο τον κόσμο διαφημίζοντας την χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για την υπερειδική του 2022 κατασκευάστηκε στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου μια ασφάλτινη, παράλληλη ειδική διαδρομή μήκους 1,95 χιλιομέτρου, την οποία θα περνούν –ανά ζευγάρια- τα αγωνιστικά αυτοκίνητα που θα λάβουν μέρος στο εφετινό Ράλι Ακρόπολις. Για τη διαδρομή αυτή των 16 στροφών, η οποία περιλαμβάνει μια γέφυρα και ένα άλμα, χρειάστηκαν 200 εργαζόμενοι, 1.000 κυβικά μέτρα χαλίκι, 4.000 τετραγωνικά μέτρα ξύλο, 120 τόνοι χάλυβα και 1.004 μέτρα προστατευτικά στηθαία.

Οι πύλες του ΟΑΚΑ ανοίγουν στις 16:30, ενώ η… γιορτή της υπερειδικής αρχίζει στις 19:30. Στις 19:45 οι οδηγοί της κορυφαίας κατηγορίας του πρωταθλήματος (Rally1) θα συγκεντρωθούν στον αγωνιστικό χώρο για μια αναμνηστική φωτογραφία ενώπιον των θεατών, ενώ στις 20:08 αναμένεται η διέλευση των πρώτων αγωνιστικών αυτοκινήτων από την ειδική διαδρομή του ΟΑΚΑ

Eurobasket: Όλα τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στη Φάση Ομίλων * Βαθμολογία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: