Μόνο Λίβερπουλ: Δεν θα προπονήσω ποτέ άλλη αγγλική ομάδα, λέει ο Κλοπ λίγες ώρες πριν το τελευταίο του ματς με τους «Κόκκινους» [video]

FILE PHOTO: Liverpool manager Jurgen Klopp celebrates after winning the EFL Carabao Cup final match between Chelsea FC and Liverpool FC at Wembley Stadium in London, Britain, 25 February 2024. EPA/ANDY RAIN




Την ώρα που ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τη Λίβερπουλ μετά τη σημερινή 38η και τελευταία αγωνιστική ημέρα της Premier League, ο Γιούργκεν Κλοπ είπε λίγα περισσότερα πράγματα για το μέλλον του μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Και το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να θυμάται κάποιος είναι ότι ο Γερμανός προπονητής θα προσφέρει στον εαυτό του «ένα μεγάλο διάλειμμα, αυτό είναι σίγουρο».

Το δεύτερο, χωρίς αμφιβολία, είναι να ευχαριστήσει τους οπαδούς των «Κόκκινους»: ο μέλλων πρώην προπονητής τους έχει δηλώσει ότι δεν βλέπει τον εαυτό του στον πάγκο άλλης ομάδας της Premier League, καθώς η καρδιά του είναι αιωνίως αφιερωμένη στην ομάδα του Άνφιλντ.

«Η παραμονή μου στην Αγγλία τελείωσε σίγουρα, γιατί δεν θα προπονήσω άλλη ομάδα εδώ», διαβεβαίωσε ο διάσημος τεχνικός

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RFCWATP-ph3jy (@rfcwatp_ph3jy)

 

Λίγες ώρες νωρίτερα, για την ακρίβεια, λιγότερο από ένα 24ωρο νωρίτερα, ο Κλοπ είχε ανεβάσει το “επίσημο” αντίο του στη Λίβερπουλ, το Άνφιλντ, τον κόσμο της Λίβερπουλ:


Με πληροφορίες από

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: