Η Νάταλι Πόρτμαν συναντά ξανά την Τζούλιαν Μουρ: Συμπρωταγωνιστούν στην ταινία για το ειδύλλιο της δασκάλας με τον 13χρονο μαθητή

FILE PHOTO: US actor Natalie Portman attends the press conference for ‘May December’ during the 76th annual Cannes Film Festival, in Cannes, France, 21 May 2023. EPA, Mohammed Badra




Το Netflix έδωσε μία πρόγευση του «May December», του πολυσυζητημένου δράματος του Τοντ Χέινς (Todd Haynes)

με πρωταγωνίστριες την Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) και την Τζούλιαν Μουρ (Julianne Moore).

Είναι η έκτη φορά που ενώνουν τις δυνάμεις τους ο Τοντ Χέινς και η Τζούλια Μουρ σε μία ταινία που η υπόθεση της περιστρέφεται γύρω από ένα παντρεμένο ζευγάρι, το οποίο είκοσι χρόνια πριν είχε γίνει πρωτοσέλιδο στον Τύπο.

Πρόκειται για το ειδύλλιο μιας δασκάλας της Γκρέισι (Μουρ) και του 13χρονου μαθητή της, Τζο η οποία συνελήφθη, εξέτισε την ποινή της στη φυλακή και στη συνέχεια αφού παντρεύτηκαν μετακόμισαν μακριά για να ζήσουν ήσυχα την οικογένειά τους.

Μια επίδοξη ηθοποιός η Ελίζαμπεθ Μπέρι (Πόρτμαν) αποφασίζει να ταξιδέψει στη Σαβάνα της Τζόρτζια για να τους συναντήσει και να μελετήσει την ζωή τους με αφορμή το νέο της ρόλο.

Μαζί τους πρωταγωνιστεί ο Τσαρλς Μέλτον (Charles Melton) με τους Κόρι Μίχαελ Σμιθ (Cory Michael Smith), Ντ. Γ. Μόφετ (DW Moffett), Ντρου Σάιντ(Drew Scheid) και Τζόσελυν Σέλφο (Jocelyn Shelfo).

Το σενάριο γράφτηκε από τον πρωτοεμφανιζόμενο σεναριογράφο Σάμι Μπερτς (Samy Burch) με παραγωγούς, μεταξύ άλλων, τους Γουίλ Φέρελ (Will Ferrell), Τζέσσικα Έλμπαουμ (Jessica Elbaum) και Νάταλι Πόρτμαν.

Η διάσημη πλατφόρμα αγόρασε τα δικαιώματα διανομής κατά την διάρκεια του 76ου Φεστιβάλ των Καννών όπου η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα έναντι 11 εκατομμυρίων δολαρίων μετά από έναν πόλεμο προσφορών.

Με την προβολή του «May December» ανοίγει η αυλαία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης στις 29 Σεπτεμβρίου. Αναμένεται στις αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου και στη συνέχεια στο Netflix την 1η Δεκεμβρίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ωμό κρέας και μπισκότα με αίμα ταΐζει κάθε μέρα ο Κάρολος τα 7 κοράκια του Πύργου του Λονδίνου: Η αγωνία για τη δυσοίωνη προφητεία [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: