Δεύτερο κύμα κακοκαιρίας, ο Daniel σαρώνει τη χώρα: Τρεις νεκροί και 4 αγνοούμενοι, «βούλιαξε» και η Αττική, απόγνωση σε Θεσσαλία και Μαγνησία [video]

Αυτοκίνητα σε πλημμυρισμένο δρόμο στο Βόλο, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΧΑΤΖΗΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ




Δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας «Daniel» με έντονη βροχόπτωση, χαλάζι και κεραυνούς «χτύπησε» τα μεσάνυχτα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες την Αττική με αρκετούς δρόμους να έχουν πλημμυρίσει και την Τροχαία να προχωρά στην διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας.

Το πρώτο κύμα του Daniel στην Αθήνα σημειώθηκε χθες το απόγευμα όπου δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια προκαλώντας κομφούζιο σε κεντρικούς οδικούς άξονες, ενώ σημειώθηκαν και διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Στο Μοναστηράκι πλημμύρισαν καταστήματα. Νερά μπήκαν και στο διάδρομο του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Κανονικά λειτουργεί ο σταθμός της Γραμμής 3 του Μετρό «Ευαγγελισμός», από την έναρξη της σημερινής κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται πως ο σταθμός είχε κλείσει από χθες (Τετάρτη) το απόγευμα λόγω εισροής υδάτων στο ανώτερο επίπεδο του σταθμού από τις εισόδους.

 «Βομβαρδισμένοι» δρόμοι στο Μοσχάτο – Που εντοπίζονται προβλήματα

Από τις έντονες βροχοπτώσεις στην Αττική έχουν προκληθεί σοβαρά προβλήματα σε Μοσχάτο, Καλλιθέα, Πετράλωνα με πολλές βιοτεχνίες και αποθήκες να έχουν πλημμυρίσει.

 Στο Μοσχάτο έχουν προκληθεί κρατήρες στους δρόμους και είναι αδύνατη η κυκλοφορία των οχημάτων. Μάλιστα ένα λεωφορείο έπεσε μέσα σε λακούβα και ακινητοποιήθηκε.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε χαντάκι που είχε δημιουργηθεί στο οδόστρωμα από τη σφοδρή νεροποντή καθώς ο οδηγός δεν είχε καταλάβει ότι ήταν κλειστός ο δρόμος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη οδό Πύργου από την Πειραιώς έως την οδό Θεσσαλονίκης στο Μοσχάτο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στη Λ. Βουλιαγμένης από το ύψος της οδού Πρίγκηπος Πέτρου στη Γλυφάδα, στο ρεύμα προς Αθήνα, και από τη Ρήγα Φεραίου στη Βούλα, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη.

 




Στους τρεις οι νεκροί – «Πνίγονται» Πήλιο, Βόλος, Λάρισα και θεσσαλικός κάμπος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχουν κηρυχθεί όλοι οι δήμοι Μαγνησίας,Τρικάλων, Καρδίτσας, Σποράδων και άλλοι τρεις δήμοι στη Λάρισα, από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έφερε η κακοκαιρία Daniel. Δραματικές ώρες ζουν οι κάτοικοι σε αυτές τις περιοχές τις τελευταίες δύο ημέρες.

Ο απολογισμός μέχρι αυτή την ώρα είναι τρεις νεκροί, ανυπολόγιστες καταστροφές σε υποδομές, σπίτια, επιχειρήσεις και καλλιέργειες. Στο Πήλιο δρόμοι κόπηκαν στα δύο. Στον Βόλο δεν έχουν ρεύμα και νερό, ενώ σε απέραντη λίμνη έχει μετατραπεί ο κάμπος της Θεσσαλίας.

Στους νεκρούς της Μαγνησίας, υπάρχουν και 4 αγνοούμενοι, μεταξύ των οποίων, ένα ζευγάρι 35χρονων Αυστριακών, που η τύχη τους αγνοείται, όταν το σπίτι που παραθέριζαν στα Ποτιστικά του Νοτίου Πηλίου παρασύρθηκε από τους χειμάρρους, ενώ οι ίδιοι βρίσκονταν μέσα σε αυτό.

  Στον Βόλο και τη Μαγνησία βρίσκονται και δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία από τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ιταλία, τη Βρετανία και άλλες χώρες και καταγράφουν τις εικόνες χάους που προκλήθηκαν στην περιοχή.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η χώρα κόπηκε επίσης στα δύο, όταν έκλεισε η Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης και στα δύο ρεύματα στο ύψος της Λάρισας.




Εν τω μεταξύ στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων ανατολικά της Καρδίτσας 19 επιβάτες εγκλωβίστηκαν σε λεωφορείο ΚΤΕΛ και άλλοι 15 σε ΙΧ. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Γιάννη Αρτοποιό στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο για τον απεγκλωβισμό τους.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης εστάλη μήνυμα από το 112 για τον Παλαμά Καρδίτσας ώστε όσοι βρίσκονται σε υπόγεια και ισόγεια να απομακρυνθούν λόγω εξέλιξης πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή.

Σε πολλά χωριά στο δήμο Παλαμά οι άνθρωποι βρίσκονται πάνω σε στέγες ή σε υψηλότερα σημεία ζητώντας βοήθεια.

Έχει ζητηθεί παρέμβαση από τις ένοπλες δυνάμεις, την ΕΜΑΚ, ενώ ζητούνται και ελικόπτερα για τον απεγκλωβισμό πολιτών.




Νεκρός εντοπίστηκε 82χρονος στην Καρδίτσα, συγκεκριμένα στο χωριό Ελληνόπυργος, εξαιτίας στης κακοκαιρίας Daniel που σαρώνει τη χώρα. Οι νεκροί από τη φονική κακοκαιρία ανέρχονται στους τρεις. Τα ορμητικά νερά παρέσυραν τον 82χρονο, τον οποίο τελικά καταπλάκωσαν φερτά υλικά.

Τα πάντα είναι καλυμμένα από λάσπη στο Πήλιο και αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά και βρίσκονται στη θάλασσα. Οι καταστροφές σε σπίτια, επιχειρήσεις και υποδομές είναι τεράστες. Έκκληση κάνουν οι κάτοικοι για φάρμακα και βοήθεια.




Χωρίς ρεύμα, νερό και επικοινωνίες

Η κακοκαιρία που σαρώνει την περιοχή έχει αφήσει ανυπολόγιστες καταστροφές, πάνω από 200.000 ανθρώπους στον Βόλο και τα προάστιά του χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα για περισσότερες από 30 ώρες, δεν υπάρχει πόσιμο νερό, τηλεπικοινωνίες και ίντερνετ και δεν λειτουργούν οι συγκοινωνίες.

Η αγορά του Βόλου παραμένει κλειστή για δεύτερη ημέρα, τα σούπερ μάρκετ δεν άνοιξαν καθόλου, ψωμί δεν παράγουν οι φούρνοι λόγω της διακοπής του ηλεκτρικού και της έλλειψης νερού.

Οι δρόμοι είναι λασπότοποι, ολόκληρες συνοικίες, όπως η Νεάπολη, τα Παλαιά, οι Άγιοι Ανάργυροι και το Παλαιό Λιμεναρχείο είναι βυθισμένες στη λάσπη και τα νερά και μεγάλες λεωφόροι βρίσκονται σε μη προσπελάσιμη κατάσταση.

Ο χείμαρρος Κραυσίδωνας που υπερχείλισε σε πολλά σημεία, μετέφερε τόνους λάσπης σε σπίτια και επιχειρήσεις. Στη Χιλιαδού, το Οινόπνευμα, τα Παλαιά και μέχρι τις πολυτεχνικές σχολές στη λεωφόρο Αθηνών, ενώ τα ορμητικά νερά του παρέσυραν πολλές γέφυρες.

Στον Βόλο, που ισχύει για δεύτερο εικοσιτετράωρο απαγόρευση της κυκλοφορίας, δεν υπάρχουν βασικές συγκοινωνίες. Δεν εκτελούνται υπεραστικά δρομολόγια, δεν κινούνται τα τρένα, αλλά ούτε και τα ταξί.

Μεγάλες ζημιές έχουν υποστεί τα υπόγεια και ισόγεια του Αγγελοπούλειου νοσοκομείου, καθώς και το μουσείο του συγκροτήματος Τσαλαπάτα.




Δύσκολες ώρες για τις Ροβιές της Βόρειας Εύβοιας καθώς φούσκωσε χείμαρρος με αποτέλεσματα να πλημμυρήσουν αρκετά σπίτια. Πυροσβέστες και σωστικά συνεργεία σπεύδουν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, καθώς αρκετοί κάτοικοι είναι εγκλωβισμένοι και προσπαθούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στο οδικό δίκτυο, με δρόμους που έχουν κλείσει, ενώ τα μηχανήματα προσπαθούν να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία.

Απέραντη «λίμνη» η Λάρισα

Η είσοδος της πόλης της Λάρισας έχει μετατραπεί σε λίμνη. Ωστόσο, άνοιξε το ένα ρεύμα στην Εθνικό Οδό Λάρισας – Αθηνών.

Άνδρες της ΕΜΑΚ κινούνταν με βάρκα για να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν κατοίκους.

Στις 2.421 ανήλθαν οι κλήσεις στην Πυροσβεστική από το πρωί της Τρίτης (5/9) μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (6/9), κυρίως για αντλήσεις υδάτων, κοπές δέντρων και 450 διασώσεις και ασφαλείς μετακινήσεις ατόμων.

Οι περισσότερες κλήσεις έγιναν στην περιφέρεια Θεσσαλίας με τη Μαγνησία, ειδικότερα, να συγκεντρώνει τις περισσότερες για αντλήσεις υδάτων.

Όσον αφορά στην Περιφέρεια Αττικής, έγιναν 110 κλήσεις, εκ των οποίων οι 80 σε περιοχές του λεκανοπεδίου.

Συγκεκριμένα:

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας 1.660 κλήσεις, εκ των οποίων:

*στη Μαγνησία, 1.050 κλήσεις, ενώ μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 350 αντλήσεις υδάτων και έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή σημεία 280 άτομα

*στην παραλιακή ζώνη της Λάρισας 170 κλήσεις, ενώ μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 80 αντλήσεις υδάτων και έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή σημεία 90 άτομα

*στην Καρδίτσα, 210 κλήσεις, ενώ μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 100 αντλήσεις υδάτων και έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή σημεία 70 άτομα

*στα Τρίκαλα, 121 κλήσεις, ενώ μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 65 αντλήσεις υδάτων και έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή σημεία 40 άτομα

*στη Σκιάθο, 109 κλήσεις, ενώ μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 20 αντλήσεις υδάτων και έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή σημεία 20 άτομα

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας 550 κλήσεις, εκ των οποίων:

*σε περιοχές της βόρειας Εύβοιας 90 κλήσεις, ενώ μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 20 αντλήσεις υδάτων, 6 κοπές δέντρων και έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή σημεία 9 άτομα

*στο Δομοκό και στη Λαμία Φθιώτιδας 460 κλήσεις, ενώ μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 50 αντλήσεις υδάτων και έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή σημεία 20 άτομα

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 38 κλήσεις, εκ των οποίων:

*στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν για 10 κοπές δέντρων και 2 αφαιρέσεις αντικειμένων
*στη Χαλκιδική πραγματοποιήθηκαν 11 κοπές δέντρων και 1 αφαίρεση αντικειμένου
*στις Σέρρες πραγματοποιήθηκε 1 κοπή δέντρου

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου 63 κλήσεις, εκ των οποίων:

*Στις Σπέτσες 12 κλήσεις, ενώ μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 10 αντλήσεις υδάτων

*Στην Επίδαυρο 20 κλήσεις, ενώ μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 10 αντλήσεις υδάτων και έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή σημεία 2 άτομα

*Στο Κρανίδι 25 κλήσεις, ενώ μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 15 αντλήσεις υδάτων και έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή σημεία 2 άτομα.

*Στη Μονεμβασιά έχουν πραγματοποιηθεί 4 αντλήσεις υδάτων

*Στην Κόρινθο έχουν πραγματοποιηθεί 2 αντλήσεις υδάτων

Στην Περιφέρεια Αττικής 110 κλήσεις, εκ των οποίων:

*Σε περιοχές του λεκανοπεδίου 80 κλήσεις, ενώ μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 20 αντλήσεις υδάτων

*Στην Αίγινα και στο Αγκίστρι 30 κλήσεις ενώ μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 7 αντλήσεις υδάτων

«Πνίγηκε» στα νερά της βροχής ο θεσσαλικός κάμπος με τους αγρότες να μετρούν τις πληγές τους. Τεράστιες καταστροφές σημειώθηκαν και σε Καρδίτσα, Λάρισα και Τρίκαλα.




Η πρόγνωση του καιρού

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από την ΕΜΥ στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Στερεά. Τα φαινόμενα από αργά το απόγευμα θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φθάσει στα βορειοδυτικά τους 24 με 26, στα υπόλοιπα ηπερωτικά τους 27 με 30 και στη νησιωτική χώρα τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε την πρόγνωση από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη:




Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:

ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη Θράκη παροδικά αυξημένες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές. Στη Μακεδονία αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και, κυρίως στην κεντρική Μακεδονία, σποραδικές καταιγίδες.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Θρακικό τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στο νότιο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες.

Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Στην ανατολική Πελοπόννησο παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και, κυρίως το πρωί, σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αυξημένες νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές κυρίως στα ανατολικότερα τμήματα της Θεσσαλίας και τις Σποράδες. Τα φαινόμενα από αργά το απόγευμα θα εξασθενήσουν.

Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στις δυτικές Κυκλάδες.

Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Από τα βόρεια βαθμιαία θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων και από το μεσημέρι θα ενισχυθούν σε 5 με 6 και τοπικά στις βόρειες Κυκλάδες έως 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια και βαθμιαία βελτίωση.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα βόρεια 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς Κελσίου χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα βόρεια. Τα φαινόμενα αργά το απόγευμα θα εξασθενήσουν.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπκές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08-09-2023

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά τόπους παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στη Θεσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά και την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί, εντάσεως 4 με 6, στα πελάγη τοπικά 7 και πιθανώς στα νότια πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τους 26 με 28 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 09-09-2023

Σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα λίγων τοπικών βροχών στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, την Κρήτη και τις απογευματινές ώρες στην Ήπειρο και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί, εντάσεως 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια πελάγη 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10-09-2023 ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 11-09-2023

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στη Θράκη, την ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Θεσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στην Εύβοια και την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια πελάγη 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ertnews

Αναστέλλονται λόγω της κακοκαιρίας τα δρομολόγια της Πέμπτης της Hellenic Train  λόγω των καιρικών συνθηκών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: