Στον εισαγγελέα ο 53χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του στη Λάρισα: Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας [video]

File Photo: Περιπολικά σε αστυνομική επιχείρηση. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί, σήμερα Δευτέρα, ο 53χρονος που κατηγορείται για τον βάναυσο ξυλοδαρμό της συζύγου του στη Λάρισα, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε την Παρασκευή, ώστε να ετοιμάσει την απολογία του.

Ο 53χρονος δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.




Η γυναίκα φέρει βαρύτατα τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.

Οι τελευταίες πληροφορίες για τη βάναυση επίθεση του 53χρονου στη γυναίκα προκαλούν φρίκη, καθώς φαίνεται ότι ο σύζυγός της, ξυλοκοπούσε την άτυχη γυναίκα επί μία ώρα, από τις 03:00 τα χαράματα μέχρι τις 04:15 της Πέμπτης, όταν επενέβησαν οι Αρχές που ειδοποιήθηκαν από μια γειτόνισσα.

H γειτόνισσα ήταν εκείνη που δεν έκλεισε τα αυτιά στις σπαρακτικές εκκλήσεις της για βοήθεια, ενώ ο 52χρονος τη χτυπούσε ανελέητα με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπό της, που έχει παραμορφωθεί και σε όλο της το σώμα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Μega

 

Ας μας εξηγήσουν τι σημαίνει «πλημμεληματικός εμπρησμός από πρόθεση», μέσα στη νύχτα σε κατοικημένη περιοχή: Γι’ αυτό θα δικαστεί ο 87χρονος από τον Άγιο Στέφανο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: