Η “θυγατέρα” Κύπρος πάντα δίπλα στην “Μητέρα Πατρίδα” Ελλάδα: Στην Αθήνα η κυπριακή αποστολή, ξεκινά άμεσα επιχειρήσεις κατάσβεσης στην Πάρνηθα

Τα μέλη της κυπριακής αποστολής, που θα βοηθήσουν στην κατάσβεση των φωτιών στην Ελλάδα, κατά την αναχώρησ τους από το αεροδρόμιο Λάρνακας. Φωτογραφία ΚΥΠΕ< ΓΤΠ, PIO




Έφτασε στην Αθήνα η κυπριακή αποστολή, η οποία θα συνδράμει στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Πάρνηθα και ήδη κατευθύνεται για να επιχειρήσει σε δύο διαφορετικά σημεία στην περιοχή της Πάρνηθας.

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, είπε ότι η κυπριακή αποστολή έφτασε στην Αθήνα, παραλήφθηκε από αξιωματικό σύνδεσμο του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας, και κατευθύνονται για να επιχειρήσουν σε δύο διαφορετικά σημεία στην περιοχή της Πάρνηθας.

Ανέφερε, επίσης, ότι η κυπριακή αποστολή θα διαμένει στην Αστυνομική Ακαδημία Αξιωματικών στο Δήμο Αχαρνών.

Σημείωσε, τέλος, ότι ήδη η Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα ήρθε σε επαφή με την αποστολή για ενδεχόμενη υποστήριξη κατά την εκεί παραμονή τους.

Εξάλλου, ο ΟΚΥπΥ, σε ανακοίνωση του, αναφέρει ότι αναχώρησε σήμερα το πρωί για υποστήριξη των επιχειρήσεων κατάσβεσης των πυρκαγιών στην Ελλάδα η ομάδα Αντιμετώπισης Ειδικών Καταστάσεων HART της Διεύθυνσης Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

Σημειώνει ότι η ομάδα συνοδεύει την κυπριακή αποστολή που αποτελείται από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Άμυνας με συνολικό αριθμό 31 άτομα.

Αναφέρει, τέλος, ότι η ομάδα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό για να υποστηρίξει επιχειρησιακά οποιοδήποτε τραυματία επί του πεδίου.

Το ψευδοκράτος δηλώνει ότι “θα προχωρήσει το (δήθεν) “έργο” στην Πύλα: Συνεχές μπούλιγκ στην Ειρηνευτική Δύναμη από τον κατοχικό ηγέτη και την Τουρκία για τη νεκρή ζώνη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: