«Γιάννη Αντετοκούνμπο καλώς ήλθες στην οικογένειά μας»: Το όμορφο χιούμορ των παραγόντων της Αλ Χιλάλ για τον “Greek Freak”

Ο Γιάννης Αντετονκούμπο με τον Νεϊμάρ, τον διάσημο Βραζιλιανικό παίκτη. Φωτογραφία Giannis Antetokounmpo, @Giannis_An34




Όχι, η Αλ Χιλάλ, η ποδοσφαιρική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, δεν απέκτησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Μπακς!

Η ομάδα του Ριάντ ετοίμασε φανέλα με το επίθετο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το νούμερό του (Νο34) στο Μιλγουόκι, αλλά και κάρτα με την οποία τον καλωσορίζει στην «οικογένειά μας» ως χιουμοριστική απάντηση στην ανάρτηση του “Greek Freak” στην οποία απαθανατίζεται μαζί με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου της Σαουδικής Αραβίας, Νεϊμάρ.

Καθώς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε αστειευτεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και όταν η Αλ Χιλάλ κατέθεσε πρόταση ύψους 300 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Κιλιάν Μπαπέ, οι Σαουδάραβες του το… κρατούσαν.

«Αλ Χιλάλ, μπορείς να πάρεις εμένα. Μοιάζω με τον Κιλιάν Μπαπέ…» είχε αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τότε. Απόψε (16/8), λοιπόν η Αλ Χιλάλ, απάντησε στον “Greek Freak”: «Γιάννη, καλώς ήλθες στην οικογένειά μας. Η φανέλα σου είναι έτοιμη».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ριάντ, Saudia Arabia

Κέρδισε το UEFA Super Cup στο “Γ. Καραϊσκάκη” απέναντι στη Σεβίλλη: Πρώτος τίτλος για την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μάντσεστερ Σίτι

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: