Οι Μπακς επέστρεψαν στις νίκες: Αγωνία για τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αποχώρησε από το ματς με τους Σέλτικς [videos]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυματισμένος στο παρκέ, στο ντέρμπι της Ανατολής ανάμεσα στο Νο2, Μιλγουόκι Μπακς και το Νο1, Μπόστον Σέλτικς. Photo via glomex, cosmote tv




Οι Μπακς μετά από τέσσερις σερί ήττες επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/4) επικρατώντας με 104-91 των Σέλτικς και παράλληλα ισοφάρισαν στο 2-2 τη μεταξύ τους σειρά στην κανονική περίοδο. Ωστόσο δεν χάρηκαν τη νίκη όσο θα ήθελαν λόγω του τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ βρέθηκε ξαφνικά στο παρκέ, τρία λεπτά και σαράντα δεύτερα πριν από το τέλος της 3ης περιόδου, στο ντέρμπι της Ανατολής ανάμεσα στο Νο2, τους Μιλγουόκι Μπακς και το Νο1, τους Μπόστον Σέλτικς.

Ο Giannis επιχείρησε ένα απλό τρέξιμο για να κατευθυνθεί στην επίθεση της ομάδας του, αλλά κάτι φαίνεται να αισθάνθηκε στην αριστερή γάμπα, την οποία και πιάνει μόλις βρέθηκε στο παρκέ.




Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας τον βοήθησε να σηκωθεί και αμέσως, κουτσαίνοντας, πήγε στα αποδυτήρια. Πρόκειται να υποβληθεί σε εξετάσεις, οι οποίες θα καθορίσουν τη ζημιά, το μέγεθός της και μία πρώτη εκτίμηση για την απουσία του.

Πάντως, στο φινάλε του αγώνα, ο προπονητής των Μπακς, Ντοκ Ρίβερς, εξήγησε ότι «είμαστε πολύ ανήσυχοι και ελπίζουμε για το καλύτερο», ενώ πρόσθεσε ότι στις εξετάσεις θα τσεκάρουν και τον αχίλλειο τένοντα.

Μέχρι να αποχωρήσει από την αναμέτρηση είχε 15 πόντους, 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ σε 29 λεπτά συμμετοχής.

Οι Μπακς άντεξαν στην αναμέτρηση, χάρη στη διαφορά που είχαν δημιουργήσει στο πρώτο ημίχρονο (24π.). Μόνο στο πρώτο δωδεκάλεπτο τα σουτ τριών πόντων έφτασαν στο εξωφρενικό 8/10, με το Μιλγουόκι να έχει συνολικά 14/18 σουτ!




Η… πατέντα Μπέβερλι

Ο Ντοκ Ρίβερς επιχείρησε να αλλάξει την αρχική πεντάδα, βάζοντας τον Πάτρικ Μπέβερλι σε αυτή – ο οποίος εξακολουθεί να παίζει τραυματίας με πρόβλημα στο χέρι – αντί του Μαλίκ Μπίσλεϊ (για πρώτη φορά στη σεζόν), με τον άλλοτε πλέι μέικερ του Ολυμπιακού να τελειώνει το ματς με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Ακολούθησαν οι Μπρουκ Λόπεζ και Μπόμπι Πόρτερ, οι οποίοι σημείωσαν από 15 πόντους, με το δεύτερο να παίρνει και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Κρις Μίλντετον μέτρησε 12 πόντους.

Για τους Σέλτικς, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει το Νο1 σε ολόκληρο το NBA και αγωνίστηκαν δίχως τους Αλ Χόρφορντ και Κρίσταπς Πορζίνγκις, ο Τζέισον Τέιτουμ είχε 22 πόντους, ο Τζέιλεν Μπράουν 14 (10 ριμπ.), ενώ ο πρώην Μπακ, Τζρου Χόλιντεϊ μέτρησε 12 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 37-21, 63-43, 78-67, 104-91.

Με πληροφορίες από gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: