Άβυσσος η ψυχή του Ελπιδοφόρου του “ελικοπτεροφόρου”… “Πέταξε” με ελικόπτερο, από τον Πόρο στην Αθήνα, γιατί θα έχανε την πτήση για την Πόλη!!!

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος επισκέπτεται τα γιωτ των εκατομμυριούχων με σκάφος, το οποίο δεν γνωρίζουμε ποιος του το …δάνεισε. Φωτογραφία αναγνώστης της Hellas Journal




Ένας όμορφος γάμος, τελέστηκε το καλοκαίρι στον Πόρο. Το μυστήριο τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, ο οποίος αποδεικνύεται …ειδικός σε κοινωνικά γεγονότα. Δεν χάνει ούτε γάμους, ούτε βαφτίσεις…

Ως γνωστό τέλεσε και τη βάφτιση των παιδιών του ομοφυλόφιλου ζευγαριού Πίτερ Ντούντα και Ευάγγελου Μπούση, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς εξαπάτησε και ένα αδελφό του Μητροπολίτη για να του ανοίξει την εκκλησία όπου έγινε το μυστήριο. Σημειώνουμε ότι δεν έχουμε κανένα θέμα με το μυστήριο αυτό καθ’ αυτό. Η ένσταση μας αφορά το ψέμα του κ. Ελπιδοφόρου.

Λέγονται πολλά για την τάση αυτή του κ. Ελπιδοφόρου να τελεί …δύσκολα εκκλησιαστικά μυστήρια. Αλλά, δεν μπορούμε να τα μεταφέρουμε σε τούτη την ιστοσελίδα, διότι θα προκαλέσουν κάθε χριστιανό, που νομίζει πως κάποιοι Ιεράρχες σέβονται την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Το ζευγάρι επέλεξε το υπέροχο νησί του Αργοσαρωνικού για τον ορθόδοξο γάμο του, ενώ η δεξίωση έγινε στο σπίτι της οικογένειας της νύφης μπροστά στη θάλασσα. Όλοι ομιλούν για ένα όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι.

Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού όπου χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος, ο οποίος ταξίδεψε από την Αμερική, αφού συνδέεται με στενούς φιλικούς δεσμούς και με τις δυο οικογένειες.

Σημαντικοί ιστότοποι κάλυψαν το γεγονός, αλλά δεν ανέφεραν την πιο σημαντική εξέλιξη που ακολούθησε του γάμου και έχει να κάνει με το πείσμα του κ. Ελπιδοφόρου, ο οποίος το παίζει υπερ-Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Ενώ η κυβέρνηση έτρεχε και δεν …προλάβαινε για να αντιμετωπίσει τον καύσωνα και τις φωτιές, ο εν λόγω κύριος απαίτησε ελικόπτερο για να τον μεταφέρει από τον Πόρο στην Αθήνα με τη δικαιολογία ότι έπρεπε να πάει στο Φανάρι.

Του είπαν για τη δυσκολία να του βρουν ελικόπτερο, αλλά που να ακούσει. Δεν καταλάβαινε τίποτα. Μπορούσε κάλιστα να ζητήσει από τους δισεκατομμυριούχους, που τον κάλεσαν στο γάμο, αλλά αυτός επέμενε να του στείλουν κυβερνητικό ελικόπτερο.

Ευτυχώς η κυβέρνηση δεν ενέδωσε, όπως μας είπαν οι πηγές μας. Και τελικά του έστειλαν ιδιωτικό ελικόπτερο.

  • Σημειώνουμε ότι η οικογένεια, σε επικοινωνία με την ιστοσελίδα μας, τόνισε κατηγορηματικά, ότι το ελικόπτερο πληρώθηκε από την ίδια και δεν ζητήθηκε δωρέαν από την ελληνική κυβέρνηση. Η οικογένεια σημείωσε ότι ο κ. Ελπιδοφόρος “πέταξε” με ελικόπτερο από τον Πόρο για να προλάβει την πτήση για την Κωνσταντινούπολη.

Περιττό να αναφέρουμε ότι όταν πάει στην Ελλάδα απαιτεί να του ανοίξουν την αίθουσα των VIP στο αεροδρόμιο Αθηνών. Άβυσσος η ψυχή του. Αλλά άβυσσος και η ψυχή των κυβερνώντων, που τον ανέχονται.

Και ομιλούμε για τον Ιεράρχη που “ευλόγησε” τα διπλωματικά όπλα του Ταγίπ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη, φωτογραφιζόμενος με τον κατοχικό ηγέτη Ερσίν Τατάρ. Στο μεταξύ, κάνει εδώ και εκεί καμιά δήλωση για την κατεχόμενη Κύπρο για να κοροϊδεύει τους εκ Κύπρου ομογενείς της Νέας Υόρκης, οι οποίοι περιέργως τον καλύπτουν μέχρι παρεξηγήσεως, νομίζοντας ότι παίρνουν κάτι από την …αίγλη του.

Ο Ελπιδόφόρος, μου είπαν οι πηγές μου, έχασε τον τίτλο του Αρχιεπίσκόπου Αμερικής αλλά δεν το έχει καταλάβει ακόμα… Το μέγα ζήτημα είναι το χάος που θα βρει ο επόμενος. Και το βασικό ερώτημα είναι αν μετά τα …ερείπια που θα αφήσει πίσω του ο κ. Ελπιδοφόρος, θα μπορεί να σωθεί η Ορθόδοξη Εκκλησία της Αμερικής. Αμφιβάλλω…

Μύγα “τσίμπησε” τον Αμερικής Ελπιδοφόρο; Θυμήθηκε την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, αλλά δεν τολμά να αναφέρει το όνομα του δράστη της ασέβειας εναντίον της Ορθοδοξίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: