To twitter μπλόκαρε τον λογαριασμό του Θάνου Τζήμερου: Τελευταίο επεισόδιο το σχόλιο για το ντύσιμο της Τζώρτζιας Κεφαλά

FILE PHOTO: Ο Θάνος Τζήμερος ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Το Twitter μπλόκαρε σήμερα τον λογαριασμό του Θάνου Τζήμερου.

Ετσι όποιος εισέρχεται στον λογαριασμό στο twitter διαβάζει: «Ο λογαριασμός του χρήστη δεν είναι διαθέσιμος προσωρινά επειδή παραβαίνει την Πολιτική πολυμέσων του Twitter».

Αν και ποτέ το twitter δεν υποδεικνύει συγκεκριμένη ανάρτηση που οδήγησε στη παραβίαση, τελευταίο «επεισόδιο» στον συχνά ακραίο και προσβλητικό διαδικτυακό λόγο του Θ. Τζήμερου ήταν η επίθεση στη Τζώρτζια Κεφαλά λόγω των ενδυματολογικών επιλογών της την ημέρα της ορκωμοσίας της νέας Βουλής. Η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Μπλε» είχε φορεσει ένα φόρεμα με ντεκολτέ, και φωτογραφήθηκε μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος προσήλθε στην ορκωμοσία με το -«θρυλικό» πλέον- πουκάμισο με τα παπαγαλάκια.

«Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) βυζί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;» είχε γράψει ο ανεβάζοντας την επίμαχη φωτογραφία της Κεφαλά.

Ακολούθησε διάλογος με χρήστες:

«Έτσι αισθάνεται και το εκφράζει” απαντάει ο ηλίθιος. Αυτό ακριβώς ρωτάω, ηλίθιε. Τι ακριβώς εκφράζει βγάζοντας έξω το μισό βυζί; Εάν, ας πούμε, ένας άντρας πήγαινε στην ορκωμοσία της Βουλής με το παντελόνι του κυρίου της φωτογραφίας θα το θεωρούσαμε ok, ε;» συνέχισε απαντώντας σε ένα από τα σχόλια.

«Φυσικά, τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως επιλέγει τα ρούχα. Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή και τον ρόλο της Βουλής, συνολικά. Μήπως τελικά έχουν δίκιο;» ανέφερε σε νέο tweet ο Θάνος Τζήμερος.

Προ επτά ημερών είχε προηγηθεί απρεπέστατη και χυδαία επίθεση -μέσω facebook εκείνη- στη Σοφία Ζαχαράκη με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και ΟΙκογένειας.

Μαύρος της MRB: Ο επόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει είναι περισσότερο μορφωμένος από τον Τσίπρα…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: