Καθυστέρηση της ψηφοφορίας στη Βουλή: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διάβαζε ένα ένα τα άρθρα του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια πριν ψηφίσει…

FILE PHOTO: Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελεθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλάει στην Ολομέλεια της Βουλής για την Παγκόσμια Hμέρα της Ηυναίκας, πριν τη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού «Ενίσχυση του Δημόσιου Πανεπιστημίου – Πλαίσιο λειτουργίας μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων», Παρασκευή 08 Μαρτίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Η συζήτηση στη Βουλή για τα μη κρατικά πανεπιστήμια ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 8,30μμ και όλα ήταν έτοιμα για την ψηφοφορία… Σχεδόν όλα.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν ήταν. Η αρχηγός της Πλεύσης Ελευθερίας, επί σχεδόν δυο ώρες μαζί με τις βουλευτές Τζόρτζια κεφαλά και Ελένη Καραγεωργοπούλου διάβαζε ένα ένα τα άρθρα του νομοσχεδίου προκειμένου να αποφασίσει τί θα ψηφίσει το κόμμα της!

Ψήφισε τελικά γύρω στις 11:15 και στη συνέχεια όλοι ανέμεναν τον εισηγητή της Πλεύσης Σπύρο Μπιμπίλα να ψηφίσει στα άρθρα που δεν απαιτούν ονομαστική ψήφο….

Τελικώς εκεί γύρω στα μεσάνυχτα, άρχισε η καταμέτρηση των ψήφων…

 

 

O σεισμολόγος Ακης Τσελέντης στο ευρωψηφοδέλτιο της «Νίκης»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: