Τα συγχαρητήρια του Αβέρωφ εξασφάλισε ο Νίκος Χριστοδουλίδης: Μπράβο στην Κύπρο μας και εύσημα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έγραψε στο Twitter

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον πρώην Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, στο Πολιτικό Γραφείο του Νίκου Χριστοδουλίδη, Λευκωσία. Credit: ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Ο πρώην πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) Αβέρωφ Νεοφύτου, συγχαίρει μέσω ανάρτησής του στο X (Twitter) και δίνει τα εύσημα στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, με αφορμή την υλοποίηση του ανθρωπιστικού διαδρόμου.

«Η απόφαση του Προέδρου Biden για κατασκευή λιμανιού στη Γάζα ξεκλειδώνει την υλοποίηση του ανθρωπιστικού διαδρόμου, που αποτέλεσε πρωτοβουλία της χώρας μας. Μπράβο στην Κύπρο μας και εύσημα στον ΠτΔ», έγραψε ο κ. Νεοφύτου.

ΕΞΑΛΛΟΥ: Στην ανακοίνωση του Δημοκρατικού Συναγερμού για τον ανθρωπιστικό διάδρομο, αναφέρονται τα εξής:

Οι προσπάθειες του Προέδρου της Δημοκρατίας σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για να φτάσει ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα μέσα από τη δημιουργία ενός θαλάσσιου διαδρόμου, συνιστά μια θετική πρωτοβουλία.

Η Κύπρος αναδείχθηκε πυλώνας σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή τα τελευταία χρόνια και αυτόν τον ρόλο οφείλουμε να τον ενδυναμώνουμε συμμετέχοντας ενεργά στις διεθνείς εξελίξεις.

Ειδικά σε ένα θέμα υψίστης ανθρωπιστικής σημασίας, ορθώς η Κυπριακή Δημοκρατία ανέλαβε την πρωτοβουλία αυτή. Ελπίζουμε να υπερπηδηθούν τυχόν πρακτικές δυσκολίες και η προσπάθεια αυτή να μετουσιωθεί σε πράξη.

Επιτόπια εξέταση για τις υποδομές του θαλάσσιου διαδρόμου προς τη Γάζα από την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον πρόεδρος Νίκο Χριστοδουλίδη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: