Στον εισαγγελέα Ρόδου η υπόθεση με τον σερβιτόρο μέσα στη θάλασσα: «Δεν με ενοχλεί» δήλωσε ο εργαζόμενος

Ο νεαρός σερβιτόρος προσπαθεί να εξυπηρετήσει ενω βρίσκεται σχεδόν ολόκληρος μέσα στη θάλασσα. Photo via Facebook Xρήστος Κανλής. .https://www.facebook.com/ckanlis?ref=embed_video




Στον Εισαγγελέα θα καταθέσουν ο Πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Σταμούλης Αθανάσιος, μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΚΡ, Εγγλέζο Παναγιώτη, το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους και αφορά το βίντεο με τον σερβιτόρο να μεταφέρει φαγητό σε πλατφόρμα που έχει στηθεί σε παραλία λίγο έξω από την πόλη της Ρόδου, προς την Καλλιθέα.

Ένα γεγονός που προκάλεσε την παρέμβαση του Υπ. Εργασίας κ. ΄Αδωνι Γεωργιάδη και του Υπ. Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για το αν οι θαλάσσιες κατασκευές έγιναν νόμιμα.

Πληροφορίες της ΕΡΤ Ν.Αιγαίου αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκανε το τοπικό κλιμάκιο του ΣΕΠΕ στην επιχείρηση όπου εργάζεται ο σερβιτόρος, δεν βρέθηκε κάτι παράνομο.

Από την πλευρά του ο σερβιτόρος που εικονίζεται στο βίντεο απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του κλιμακίου, είπε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτού του είδους το σερβίρισμα που του αποφέρει φιλοδώρημα το οποίο φθάνει ακόμη και τα 200 ευρώ.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Οργή και παρέμβαση δυο υπουργείων για τον σερβιτόρο που «πνίγεται» για να εξυπηρετήσει τους πελάτες σε beach bar: Για το κέρδος σκλαβώνουν τους εργαζόμενους [βίντεο]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: