Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για τον χρόνο εκλογής νέας ηγεσίας: Το Σαββατοκύριακο κλειδώνουν οι υποψηφιότητες

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος, εισέρχεται για τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, στην Αθήνα Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023. Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ ενόψει των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο. Η Πολιτική Γραμματεία αναμένεται να εξετάσει και το θέμα του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος μετά την παραίτηση της Πόπης Τσαπανίδου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Σε εξέλιξη βρίσκεται  η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στο επίκεντρο της οποίας είναι το χρονοδιάγραμμα για την εκλογή νέας ηγεσίας ενόψει και της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αλλά και οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στη συνεδρίασή της η Κεντρική Επιτροπή θα κληθεί να εγκρίνει ή να απορρίψει τον οδικό χάρτη για την εκλογή νέου προέδρου.

Οδηγός η πλειοψηφική απόφαση της προηγούμενης συνεδρίασης για εκλογή αρχηγού αρχές Σεπτεμβρίου και έκτακτο συνέδριο το Νοέμβριο.

  • Υπάρχουν ωστόσο στελέχη που έχουν δηλώσει ανοικτά τη διαφωνία τους  και προκρίνουν τη μετάθεση του χρονοδιαγράμματος για τον Νοέμβριο.

Αναμένεται να φανεί αν αυτή η θέση και διαφωνία κάποιων στελεχών θα μεταφερθεί σήμερα και στη Πολιτική Γραμματεία.

Στη συνεδρίαση της Κ.Ε. το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται να κλειδώσουν και οι υποψηφιότητες για την ηγεσία του κόμματος, δεν αποκλείεται ωστόσο κάποιοι από τους πιθανούς υποψηφίους να ξεκαθαρίσουν νωρίτερα τις προθέσεις τους.

Οι υποψήφιοι ή οι υποψήφιες για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσουν ταυτόχρονα και το ιδεολογικό και πολιτικό στίγμα, καταθέτοντας τις θέσεις τους για τον χαρακτήρα και τον προσανατολισμό του κόμματος.

Με πληροφορίες από ertnews.gr

Στον ΣΥΡΙΖΑ δοκιμάζονται φιλίες και συμπορεύσεις ετών: Κανείς δεν κάνει το πρώτο βήμα – Δεν θέλουν να χρεωθούν τον… μουτζούρη των αυτοδιοικητικών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: