Ο Πούτιν προσπαθεί να απαξιώσει τον Πριγκόζιν: Νέες εικόνες με αλλόκοτες μεταμφιέσεις και γενειάδες [photos]

O Πριγκόζιν σε βίντεο αρχείου που δημοσίευσε το BBC https://www.youtube.com/watch?v=tQQx6wY2rD4




Μετά τα «εντυπωσιακά» ευρήματα που δημοσιοποίησαν οι ρωσικές αρχές από την έφοδο στο σπίτι του Πριγκόζιν, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν και νέες φωτογραφίες του επικεφαλής της Wagner σε μια σειρά από περίεργες μεταμφιέσεις.

 

Σύμφωνα με τις διαδικτυακές πηγές που τις δημοσιεύουν, φέρεται ότι οι φωτογραφίες προέρχονται από το προσωπικό άλμπουμ του Πριγκόζιν και διέρρευσαν από την υπηρεσία πληροφοριών της Ρωσίας (FSB) μετά την επιδρομή που διεξήχθη στο σπίτι του στην Αγία Πετρούπολη.

 

Οι φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν αρχικά από εφημερίδα φιλική προς το Κρεμλίνο εμφανίζουν τον Πριγκόζιν να ποζάρει με περούκες και γενειάδες…

 

Οι εικόνες δεν έχουν επαληθευτεί από το Sky News.

Θρίλερ για το που βρίσκεται

Ττο πρωί της Πέμπτης ο δικτάτορας της Λευκορωσίας και στενός φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Αλεξάντερ Λουκασένκο, δήλωσε ότι «ο επικεφαλής της Wagner, Γεβγένι Πριγκόζιν, δεν βρίσκεται στη Λευκορωσία, αλλά «είναι στην Αγία Πετρούπολη».

 

Σε συνάντησή του με δημοσιογράφους διεθνών και λευκορωσικών ΜΜΕ ο Λουκασένκο, αναφερόμενος στους «δολοφόνους», όπως είπε,  της Wagner είπε: «σύμφωνα με όσα μου είπαν σήμερα το πρωί, βρίσκονται στα στρατόπεδά τους».

Mε πληροφορίες από Sky News

Η κρυφή διαπραγμάτευση Πούτιν με Πριγκόζιν: Δεν είναι εδώ λέει ο Λουκασένκο, είναι στην Αγία Πετρούπολη – Εντυπωσιακό ντου στο «λημέρι» του από την FSB [video, εικόνες]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: