Κλειστή λόγω εργασιών η έξοδος 10 της Αττικής Οδού στη Λεωφόρο Κυμης προς Αεροδρόμιο από τις 22:00 έως τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου

FILE PHOTO: Αττική Οδός. ANA – MPA/Yannis Grigorakos




Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνει η έξοδος της Λεωφόρου Κύμης (έξοδος 10) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής (28/07) έως τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου (29/07).

Κατά τη διάρκεια του εν λόγω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν τις εξόδους της Λεωφόρου Ηρακλείου (έξοδος 9) ή της Λεωφόρου Κηφισίας (έξοδος 11).

Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης, υπενθυμίζεται ότι υπάρχει συνεχής ενημέρωση στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter (@aodostraffic).

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων, παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας κατά τις διελεύσεις τους από τα εν λόγω τμήματα.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Παράξενο και ακραίο έτος το 2023, η φύση μάς αναγκάζει να πάρουμε μέτρα, λέει ο Ζερεφός: Στα 700 δισ. το κόστος από την κλιματική κρίση

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: