Η κ. Ερωτοκρίτου “άδειασε” τον κ. Γιαννάκη Κασουλίδη, που επανεμφανίστηκε μετά την ήττα του Αβέρωφ Νεοφύτου: «Λυπούμαι για τις προσβλητικές σας αναφορές για το ΔΗΚΟ»

H αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΚΟ Χριστιάνα Ερωτοκρίτου. Φωτογραφία από το ΔΗΚΟ μέσω του Φιλελεύθερου.




«Λυπούμαι για τις προσβλητικές σας αναφορές για το ΔΗΚΟ» αναφέρει προς τον τέως Υπουργό Εξωτερικών, Γιαννάκη Κασουλίδη, σε ανάρτησή της στο twitter, η Αναπληρώτρια Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, κ. Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, με αφορμή τη συνέντευξη του στην εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» της Κύπρου.

Η κα Ερωτοκρίτου προσθέτει ότι «η αλαζονική προσέγγιση “όλοι οι άλλοι φταίνε, όχι οι δικοί μας, οι δικοί μας είναι άλλως πως”, δεν παίρνει τον τόπο μπροστά. Κρίμα».

Ο κ. Κασουλίδης σε συνέντευξη του στον δημοσιογράφο Αντρέα Κημήτρη, μιλώντας για την κατάσταση στον Δημοκρατικό Συναγερμο (ΔΗΣΥ), αναφέρει ότι τον προβληματίζει που αρκετός κόσμος στις εσωκομματικές εκλογές ψήφισε με κριτήριο την προοπτική για ρουσφέτια και στέλνει μήνυμα σε στελέχη και μέλη ότι το κόμμα της κυπριακής Δεξιάς δεν ήταν ποτέ ΔΗΚΟ.

Βεβαίως, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, πάλι δεν λέει την αλήθεια, διότι ο ΔΗΣΥ, ακόμα και με την κυβέρνηση του ΑΚΕΛ, είχε τν τρόπο να βολεύει τα δικά του παιδιά. Και ο κ. Κασουλίδης ήταν ένας εξ αυτών που ανέδειξαν το ρουσφέτι σε …επιστήμη!!!.

  • «Ντροπή κ. Κασουλίδη. Να επιχειρείτε να προσβάλλετε τον κόσμο του ΔΗΚΟ»

Μετά τη Χριστιάνα Ερωτοκρίτου ακολούθησε η απάντηση της διευθύντριας Γραφείου Τύπου και αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΚΟ, Κατερίνας Χριστοφίδου:

«Ντροπή κ. Κασουλίδη. Να επιχειρείτε να προσβάλλετε τον κόσμο του ΔΗΚΟ. Το ΔΗΚΟ δημιουργήθηκε απο την ελπίδα για δικαιοσύνη, ελευθερία και δημοκρατία, που αναζητούσε ο λαός μας μέσα από το χάος της προδοσίας και τα ερείπια του πολέμου».

  • «Ο κος Κασουλίδης να αφυπηρετήσει και να μην προσβάλλει ένα ιστορικό κόμμα»

«Ο κος Κασουλίδης, μετά και τη σημερινή του συνέντευξη, καλό θα ήταν να τηρήσει παλαιότερη δέσμευση του, να αφυπηρετήσει, και να μην προσβάλλει ένα ιστορικό κόμμα Δημοκρατικό Κόμμα και τους ψηφοφόρους του. Τέτοιες προσβολές δεν έχουν θέση στον πολιτικό λόγο που θα έπρεπε να έχουμε ως κοινοβουλευτικά κόμματα».

Τα παραπάνω τόνισε από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας του ΔΗΚΟ, Γιώργος Σολωμού.

Ο Πρόεδρος της Κύπρου θα συναντηθεί με τον κατοχικό ηγέτη: Δικαιολογία οι αγνοούμενοι της εισβολής και η επίσκεψη στο Ανθρωπολογικό Εργαστήρι

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: