Γερμανική «απόβαση» στο Λονδίνο με στόχο τον Χάρι Κέιν: Και δεύτερη πρόταση της Μπάγερν στην Τότεναμ

FILE PHOTO: Harry Kane of England celebrates after the UEFA EURO 2024 qualification match between England and North Macedonia in Manchester, Britain, 19 June 2023. EPA, ADAM VAUGHAN




Η Μπάγερν Μονάχου επιμένει για τον Χάρι Κέιν και κατέθεσε δεύτερη πρόταση για την απόκτηση του από την Τότεναμ, καθώς η ομάδα του Λονδίνου απέρριψε την πρώτη ύψους 67 εκατ. ευρώ και θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό της, αλλά ο Αγγλος σταρ έχει συμφωνήσει προφορικά με την βαυαρική ομάδα για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των βρετανικών ΜΜΕ ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2028 και η γερμανική ομάδα ανέβασε την πρόταση της στα 80 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του.

Οι «σπερς», όμως, του προσφέρουν νέο διετές συμβόλαιο αντί 470 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα για να τον πείσει ν’ ανανεώσει το συμβόλαιο του, το οποίο λήγει σ’ ένα χρόνο. Ο ίδιος πάντως θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και απέρριψε την πρόταση της διοίκησης της Τότεναμ.

Μάλιστα, η σημερινή μέρα θεωρείται καθοριστική, καθώς ο διευθύνων σύμβουλος των Βαυαρών, Γιαν-Κρίστιαν Ντρέεζεν, θα βρεθεί στο Βόρειο Λονδίνο, για να συζητήσει από κοντά με τους Αγγλους για την προοπτική της μεταγραφής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μόναχο, Γερμανία

Europa Conference League: Ισοπαλία (1-1) για τον Αρη στο Γερεβάν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: