Διακοπές στο Ιόνιο για τον Ράφα Ναδάλ: Σε Κέρκυρα, Μεγανήσι, Ιθάκη με το σούπερ γιότ του «Μπετόβεν» ο θρύλος του τένις [photos]

Ο Ραφαέλ Ναδάλ στο γιότ του “Μπετόβεν”. Photo via Instagram@rafaelnadal




Mπορεί ο ζωντανός θρύλος του τένις Ράφα Ναδάλ να δημοσίευσε πριν μια εβδομάδα στο Instagram μια φωτογραφία του πάνω στον σούπερ γιότ του το “Μπετόβεν” ενημερώνοντας πως βρίσκεται σε διακοπές, όμως δεν είπε πού ακριβώς.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Δεν πέρασαν πολλές μέρες και ο Ναδάλ εντοπίστηκε από θαυμαστές του στα ελληνικά νησιά και, ειδικά, στα Ιόνια. Του ζήτησαν να φωτογραφηθούν, αυτός δέχθηκε κι έτσι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε γνωστό το …. δρομολόγιό του:

Πρώτα πήγε στην Κέρκυρα, μετά στο Μεγανήσι και χθες στην Ιθάκη.

Οι αναρτήσεις των θαυμαστών με τις φωτογραφίες είναι αδιαμφισβήτητοι μάρτυρες..

Στο νησί του Οδυσσέα ο Ναδάλ βγήκε χθες μια βόλτα στο Βαθύ όπου, μάλιστα, επισκέφθηκε και σούπερ μάρκετ. Εκεί τον πέτυχε ένας εκ των θαυμαστών, κατονομάζοντας μάλιστα και το σούπερ μάρκετ…

Η πολυτελής θαλαμηγός «Μπετόβεν»

Ο Ναδάλ αγόρασε το 2016 το πολυτελές γιοτ «Μπετόβεν», το οποίο φέρεται να ονόμασε έτσι από την αγάπη του για την κλασσική μουσική.

Το γιοτ με το οποίο κάνει κρουαζιέρα στο Ιόνιο είναι τύπου Monte Carlo Yacht 76 που κατασκευάστηκε στην Ιταλία από τη γαλλική εταιρεία Beneteau.

 

 

΄

 

Wave House: Είναι ένα ονειρικό, εμβληματικό αρχιτεκτονικό αριστούργημα στο Μαλιμπού * Πωλείται έναντι $49,5 εκατ.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: