Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων σε πλατεία της Κέρκυρας: Τρεις τραυματίες από μαχαιριές μαθητή Λυκείου * Συνελήφθη ο δράστης

FILE PHOTO Οχημα του ΕΚΑΒ ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Συνελήφθη λίγο μετά τις 3.30μμ  ο 17χρονος δράστης του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε γύρω στις δυο το μεσημέρι της Τετάρτης στην πλατεία Σαρόκο της Κέρκυρας.

Το επεισόδιο μεταξύ ανήλικων μαθητών σημειώθηκε μέρα μεσημέρι μπροστά στα μάτια ανύποπτων περαστικών στην πλατεία Σαροκο γύρω στις 14:00 για ασήμαντη αφορμή.

Η συμπλοκή έγινε μεταξύ ενός 14χρονου μαθητή γυμνάσιου και ενός 17χρονου μαθητή λυκείου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο λεκτικός τσακωμός τους κατέληξε σε αιματηρή επίθεση, όταν ο ένας τράβηξε μαχαίρι και επιτέθηκε στον άλλο.

  • Ένας μεσήλικας και ένας 17χρονος μαθητής που πήγαν να τους χωρίσουν τραυματίστηκαν και εκείνοι.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μετέφεραν στο νοσοκομείο τον 14χρονο μαθητή γυμνασίου που δέχθηκε την επίθεση και τραυματίστηκε στο πόδι, τον 17χρονο που πήγε να τους χωρίσει και τον μεσήλικα.

Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση και είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου κυρίως μαθητές, αφού είναι η ώρα του σχολάσματος.

Για το περιστατικό η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση.

Η αναζήτησή του από την Αστυνομία είχε άμεσο αποτέλεσμα, καθώς εντοπίστηκε τάχιστα.

Στο μεταξύ σύμφωνα με διοικητικές πηγές του Νοσοκομείου Κέρκυρας, οι δυο ανήλικοι μαθητές που μεταφέρθηκαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα έχουν τις αισθήσεις τους και υποβάλλονται σε εξετάσεις. Και οι δυο φέρουν τραύματα στα πόδια.

 

Με πληροφορίες από enimeros.com

 

«Εκαναν την τρίχα τριχιά» λέει η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη και ανακαλεί την κατηγορία εις βάρος του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: