Μπράβο Papou! Ο μοναδικός κι ανίκητος ελληνικός Νόστος σε ένα συγκινητικό βίντεο: 89χρονος ομογενής επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα και γίνεται παγκόσμιο viral




Από τη μία σου σπαράζει την καρδιά για τη δύναμη του Nόστου, από την άλλη του λες «μπράβο παππού, είσαι λεβέντης».

Ο λόγος για έναν 89χρονο ομογενή από τις ΗΠΑ που κατάφερε για πρώτη φορά να επισκεφθεί την Ελλάδα.

Το συγκινητικό βίντεο που εξιστορεί το πρώτο toy ταξίδι στην χώρα όπου γεννήθηκαν οι γονείς του, και από όπου και μετανάστευσαν στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει συγκινήσει εκατομμύρια χρήστες στο Διαδίκτυο.

To ανέβασε στο TikTok η εγγονή του, αν κρίνουμε από το γλυκό «papou» με το οποίο αποκαλεί τον 89χρονο.

Και κατάφερε να συγκινήσει τουλάχιστον ένα 900.000 ανθρώπους μεταδίδοντας τη χαρά του παππού της, ο οποίος άργησε μεν, αλλά, έστω σε αυτή την ηλικία, επισκέφτηκε για πρώτη φορά τη χώρα των γονέων του.

Το μπαστούνι που κρατά δεν τον εμπόδισε να ανέβει τα σκαλιά της βυζαντινής εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στην Πλάκα αλλά και την Ακρόπολη.

Περπάτησε στο αρχαίο μνημείο, επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Ταξίδεψε στη Σαντορίνη και περπάτησε στα σοκάκια της, ήπιε ούζο, χόρεψε.

Tο viral video δείχνει τον 89χρονο άνδρα να ταξιδεύει στην ελληνική ύπαιθρο με φόντο το ηλιοβασίλεμα, να επισκέπτεται τα ιστορικά μνημεία της χώρας μας, να κάνει βόλτες στα νησιά και να δοκιμάζει μερικές γουλιές ούζο.

«Χρειάστηκε 89 χρόνια ο παππούς, αλλά τελικά πήγε στην Ελλάδα! Δεν μπορώ να μην κλάψω από τη χαρά και την περηφάνια», έγραψε η εγγονή του που ανέβασε το βίντεο πριν από περίπου ένα μήνα.

@annamg24 It took our Papou 89 years, but he finally got to Greece!!!! Can’t not cry at his pure joy and pride 🥹🥹🥹🥹🇬🇷🇬🇷 #greece #papou #santorini #mykonos #athens #greektiktok #grandpa #grandparentsoftiktok #greecetiktok #familyvacation ♬ De Ginetai – Elli Kokkinou & Foivos

Και πράγματι, ο 89χρονος φαίνεται να απολαμβάνει την κάθε στιγμή, κυλώντας από τη συγκίνηση στην περηφάνεια.

Mε πληροφορίες από Newsweek

Πανεπιστήμιο Πειραιώς: Αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτωρ η Ελένη Τσακοπούλου – Κουναλάκη, αν. κυβερνήτης στην Καλιφόρνια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: