Τα φερέφωνα του Ερντογάν προχωρούν τα έργα στο παράνομο “αεροδρόμιο” της Τύμπου: Θα “εκτελέσει” τα εγκαίνια ο ισλαμιστής πρόεδρος

Στιγμιότυπο από βίντεο στο You Tube για τα σχεδιαζόμενα παράνομα έργα στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου




Μετά την εντολή του ισλαμιστή προέδρου της Τουρκίας να ολοκληρωθεί και να εγκαινιαστεί στις 20 Ιουλίου ο νέος διάδρομος προσγείωσης και απογείωσης του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου καθώς και ο νέος τερματικός σταθμός, ανέλαβε δράση η ψευδο «κυβέρνηση» γράφει η Γενί Ντουζέν.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι πως δημοσιεύθηκαν στην «επίσημη εφημερίδα» ο «κανονισμός» για την «πιστοποίηση κατασκευής, ανάπτυξης, αδειοδότησης και λειτουργίας αεροδρομίων (τροποποίηση)» και ο «κανονισμός» για τις «αρχές και τις διαδικασίες που πρέπει να εφαρμόζονται στις προσφορές κατασκευής (τροποποίηση)».

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο δήθεν «κανονισμός» αφορά τις αρχές και τις διαδικασίες που πρέπει να εφαρμόζονται στους διαγωνισμούς κατασκευαστικών έργων (τροποποίηση), θα συγκροτηθούν «σε περίπτωση ανάγκης» μια «επιτροπή προσωρινής παραλαβής» και μια «επιτροπή οριστικής παραλαβής», οι οποίες θα αποτελούνται από ψευδο – «δημόσιους υπαλλήλους» που θα διοριστούν από την Τουρκία.

“Η επιτροπή θα περιλαμβάνει μηχανικούς, αρχιτέκτονες, αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων, τεχνικούς και τον απαραίτητο αριθμό προσωπικού από τις επαγγελματικές ομάδες που εκπροσωπούν τα άλλα αναγκαία θέματα”.

Ενα άλλο αξιοσημείωτο σημείο του «κανονισμού», σύμφωνα με τη Γενί Ντουζέν, είναι η χορήγηση «πλήρους εξουσιοδότησης» στα πρόσωπα αυτά. Κατά συνέπεια, το τεχνικό προσωπικό που έχει οριστεί στην επιτροπή προσωρινής παραλαβής θα θεωρείται «πλήρως εξουσιοδοτημένο» να διεξάγει τη διαδικασία προσωρινής παραλαβής και να προβαίνει στις απαραίτητες αποδοχές.

Mε πληροφορίες από Φιλελεύθερος

Ο απολογισμός Χριστοδουλίδη για τις πρώτες 100 ημέρες της κυβέρνησής του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: