Ποιος τον ρώτησε; Προαναγγέλλει την αποστασιοποίησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αντώναρος: «Αν είχαν κουκούτσι μυαλό οι επίδοξοι διάδοχοι…»

FILE PHOTO: Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αντώναρος. Photo via Facebook@EυάγγελοςΑντώναρος




Ως βέβαιη και μάλιστα στο άμεσο μέλλον προανήγγειλε την αποστασιοποίησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ με αφορμή την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την προεδρία του κόμματος, είπε χαρακτηριστικά: «Όπως πηγαίνουν τα πράγματα, πολύ σύντομα δεν θα έχω κανένα λόγο να έχω πολιτική συνάφεια με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Την δυσαρέσκεια του κ. Αντώναρου προκαλούν  «οι επίδοξοι διάδοχοι» του κ. Τσίπρα, για τους οποίους είπε χαρακτηριστικά:

«Σαν να επιχαίρουν που έφυγε ο Αλέξης Τσίπρας και σαν να περιμένανε τη στιγμή για να αναλάβουν τη διαδοχή. Αυτά είναι αστεία πράγματα (…) Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που αναφέρονται στα δημοσιεύματα. (…) Εγώ χαίρομαι και σέβομαι τον κύριο Σακελλαρίδη, ο οποίος προ ολίγου, αν δεν κάνω λάθος με επώνυμη δήλωσή του σε ραδιόφωνο, είπε ότι δεν μετέχει σε αυτή την κούρσα».

Ο κ. Αντώναρος επέμεινε λέγοντας: «Βλέπουμε ότι υπάρχουν 6 – 7 υποψήφιοι, (για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ) σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, και λένε ότι «ενδιαφερόμαστε», «θα είμαστε εκεί», ενώ δεν μπορούν να συνεννοηθούν για ένα απλό πράγμα: αν θα συνεδριάσουν το Σάββατο ή την Κυριακή ή την Δευτέρα, για να αποφασίσουν τα διαδικαστικά».

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του κ.Αντώναρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η οποία προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς ανέφερε:

«Αν είχαν κουκούτσι μυαλό οι επίδοξοι διάδοχοι στο Συριζα-ΠΣ θα έκαναν κάτι απλό: Τα μέλη όλων των κορυφαίων οργάνων θα συνέτασσαν κοινή επιστολή, θα παραιτούνταν ομαδικά και θα ζητούσαν από τον Αλέξη Τσίπρα να αναθεωρήσει την απόφαση του. Ταυτόχρονα θα ζητούσαν την άμεση επανεκλογή του. Αλλά είπαμε…αν…».

Με πληροφορίες από ertnews.gr

 

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Δεν θα ενδιαφέρομαι, δεν θα είμαι υποψήφιος για ηγεσία ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: