O κατοχικός ηγετίσκος Τατάρ υπέβαλε τα σέβη του στον εντολέα του και ξανάπιασε δουλειά στο λιβάνισμα του Ερντογάν

FILE PHOTO: Ο ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον κατοχικό ηγέτη Ερσίν Τατάρ. Φωτογραφία via Twitter, Ersin Tatar, @ErsinrTatar




Μια δυνατή Τουρκία είναι σημαντική για ένα δυνατό ψευδοκράτος, είπε ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα το βράδυ της Κυριακής από την Τουρκία, όπου μετέβη για να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας του Τούρκου εντολοδόχου του.

Σε δηλώσεις του στο παράνομο αεροδρόμιο στην κατεχόμενη Τύμπου, όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, οΤατάρ είπε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την ομιλία του μίλησε για μια νέα περίοδο για την Τουρκία.

Είπε, ακόμα, ότι στο πλαίσιο της τελετής ορκωμοσίας, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρχηγούς κρατών, στους οποίους εξήγησε το όραμα της παράνομης «τδβκ», αλλά και τη θέση της τουρκοκυπριακής πλευράς για τη λύση του Κυπριακού.

Αναφερόμενος στον νέο τουρκικό Υπουργικό Συμβούλιο, είπε ότι θα δουλέψουν με την παράνομη ψευτο-«κυβέρνηση» στα κατεχόμενα για σύσφιγξη των σχέσεων.

Ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης σηκώνει το γάντι μετά τις επικρίσεις ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ για τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας και το διορισμό Αριστοτέλους

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: