Μια λαμπερή κατακόκκινη Ferrari φυσικού μεγέθους φτιαγμένη από 383.610 κυβάκια Lego [photos, video]

Οι επισκέπτες στη «Ferrari Build and Race» έχουν τη δυνατότητα να συναρμολογήσουν κυβάκια για να δημιουργήσουν τα δικά τους μοντέλα Ferrari και να τα σκανάρουν επί τόπου ψηφιακά για να συμμετάσχουν με το δικό τους ντιζάιν σε ψηφιακό αγώνα αυτοκινήτων δίπλα στο έκθεμα. Screenshot via YouTube@LEGOLAND@Billundresort/




Μια σε φυσικό μέγεθος Ferrari Monza SP1 εκτίθεται στη LEGOLAND Billund στη Δανία· με 383.610 κυβάκια της γνωστής δανέζικης εταιρείας παιχνιδιών, το αντίγραφο που ζυγίζει 1.340 κιλά αιχμαλωτίζει διεξοδικά τις λεπτομέρειες της όψης του αγωνιστικού πρωτοτύπου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by designboom magazine (@designboom)

Οι επισκέπτες στη «Ferrari Build and Race» έχουν τη δυνατότητα να συναρμολογήσουν κυβάκια για να δημιουργήσουν τα δικά τους μοντέλα Ferrari και να τα σκανάρουν επί τόπου ψηφιακά για να συμμετάσχουν με το δικό τους ντιζάιν σε ψηφιακό αγώνα αυτοκινήτων δίπλα στο έκθεμα, στο οποίο αναπαρίσταται η γνωστή σε όλους πίστα Fiorano, η πίστα δοκιμών της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LEGOLAND Billund (@legolandbillund)

Μετά από ένα διάστημα έκθεσής της στη Δανία , η Ferrari θα τρέξει το καλοκαίρι σε αγωνιστική πίστα στο Royal Borough of Windsor για τη βρετανική LEGOLAND.

«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με αυτή τη μοναδική και με τέρμα τα γκάζια συνεργασία. Είναι σπουδαία στιγμή για μας που καλωσορίζουμε τη Ferrari στο LEGOLAND Windsor Resort» είπε η Helen Bull, διευθυντικό στέλεχος του LEGOLAND Windsor.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Θέμα στατιστικής και τύχης: Ο θάνατος οδηγώντας σκούτερ και παρακολουθώντας σειρές στο κινητό-Ο covid έκανε πιο ριψοκίνδυνους τους νέους

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: