Έρχεται για 9η χρονιά το «Σινεμά με Θέα» με πέντε αγαπημένες ταινίες στην οροφή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

FILE PHOTO: Το Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη. Πηγή φωτογραφίας Μέγαρο Μουσικής




Ρομαντισμός, θέα θάλασσα και θερινό σινεμά θα περιλαμβάνονται στις βραδιές του ΜΜΘ από την επόμενη εβδομάδα και για έναν μήνα στη Θεσσαλονίκη, για όσους επιλέξουν το «Σινεμά με Θέα».

Πρόκειται για τις κινηματογραφικές αποδράσεις που οργανώνουν εδώ και εννέα χρόνια το Φεστιβάλ Κινηματογράφου και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στην οροφή του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Οι δύο οργανισμοί ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης να επιλέγει υπέροχες ταινίες και το Μέγαρο Μουσικής να προσφέρει τον χώρο σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της πόλης, με θέα στον Θερμαϊκό κόλπο.

Η αγαπημένη και οικονομική πρόταση εξόδου, που έχει καθιερώσει το «Σινεμά με Θέα» ως το αγαπημένο θερινό στέκι των σινεφίλ, φέτος ξεκινά με μια απολαυστική κωμωδία που αναφέρεται στη δύναμη της αγάπης και της μαγειρικής, με τίτλο Μάλιστα, σεφ! του Λουί-Ζιλιέν Πετί, όπου το γαλλικό «Μάστερ σεφ» συναντά μια δομή ανήλικων.

Συνεχίζει με το σαγηνευτικό Aftersun της Σάρλοτ Γουέλς, ένα ψυχογράφημα της απώλειας, της μνήμης και της πατρικής αγάπης, που πιθανότατα να φέρει δάκρυα στα μάτια των θεατών. Ακολουθεί η νέα ταινία της Σαρλότ Γκενσμπούρ Νυχτερινοί επισκέπτες, σε σκηνοθεσία Μικαέλ Ερς, που αποτελεί ένα νοσταλγικό ταξίδι στις ελπίδες της δεκαετίας του ’80 στη Γαλλία, με πρωταγωνίστρια μια ηρωίδα που παλεύει να βρει τη θέση της σε έναν κόσμο που αλλάζει.

Η επόμενη ταινία, που θα αποδείξει ότι η νεότητα είναι μια ψυχική κατάσταση, είναι η γλυκόπικρη ρομαντική κομεντί Καραόκε του Μος Ρόσενταλ. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την πληθωρική κωμωδία χαρακτήρων Αυτά που δεν λέγονται του Σεσκ Γκέι, με ένα κορυφαίο καστ Ισπανών ηθοποιών.

Οι προβολές ξεκινούν στις 21:30 και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • 26, 27, 28 Ιουνίου: Μάλιστα, σεφ!
  • 3, 4, 5 Ιουλίου: Aftersun
  • 10, 11, 12 Ιουλίου: Νυχτερινοί επισκέπτες
  • 17, 18, 19 Ιουλίου: Καραόκε
  • 24, 25, 26 Ιουλίου: Αυτά που δεν λέγονται

Το εισιτήριο ανέρχεται στα 5 ευρώ (4 ευρώ το μειωμένο) και η προπώληση γίνεται στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.tch.gr.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Η Ακρόπολη είναι θύμα της ίδιας της επιτυχίας της: Κατακόρυφη η αύξηση του αριθμού των ξένων επισκεπτών, ατέλειωτες ουρές τουριστών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: