Εντοπίστηκαν μετά από ολονύκτιες έρευνες οι δύο αγνοούμενοι που αναζητούνταν από το Λιμενικό, ανοιχτά της Χερσονήσου

FILE PHOTO: Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, Δ. ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Mετά από ολονύκτιες έρευνες εντοπίστηκαν σώοι από παραπλέοντα πλοία οι δύο αγνοούμενοι άνδρες τους οποίους αναζητούσαν από χθες σκάφη του λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Χερσονήσου. Hδη έχουν μεταφερθεί στο Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

Οι δύο εντοπίστηκαν σε βραχώδες σημείο και είναι ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός που δηλώθηκαν ως αγνοούμενοι από συγγενείς τους, λίγο μετά τις επτά το απόγευμα, καθώς αργούσαν να επιστρέψουν.

Οι δύο επέβαιναν σε φουσκωτή λέμβο και παρότι οι καιρικές συνθήκες στη διάρκεια του 24ωρου ήταν καλές και στη θάλασσα δεν επικρατούσε έντονος κυματισμός, ούτε έπνεαν ισχυροί άνεμοι, δεν είχαν δώσει σημεία ζωής.

Η σύνδεση της εξαφάνισης των δύο ανδρών προέκυψε , σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες από δήλωση ιδιοκτήτη ενοικιαζόμενων σκαφών ότι μια από τις λέμβους του έχει χαθεί από το απόγευμα της Τρίτης.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης και μετά την έλευση της νύχτας. Παράλληλα το Λιμενικό Σώμα αλλά και η Ελληνική Αστυνομία ερευνούσαν την παράκτια περιοχή με οχήματα, ενώ είχαν ενημερωθεί και τα πλοία της γραμμής.

Πηγή: ertnews

Με συννεφιά, τοπικές βροχές και άνοδο της θερμοκρασίας μπήκε και ο Ιούνιος: Η πρόγνωση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: