Έκτακτη σύσκεψη στο Λευκό Οίκο για την κατάσταση στη Μόσχα: Πρόεδρος, αντιπρόεδρος, υπουργοί, διευθυντές μυστικών υπηρεσιών και στρατηγοί

O Λευκός Οίκος …συννεφιασμένος. Φωτογραφία Hellas Jourrnal




Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζον Μπάιντεν και η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις ενημερώθηκαν από την ομάδα Εθνικής Ασφάλειας σήμερα το πρωί για τις τελευταίες εξελίξεις στη Ρωσία, ενημέρωσε τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους ο Λευκός Οίκος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Τζέικ Σάλιβανμ ο υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, ο υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν, ο επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγός Μίλι, ο διευθυντής Haines, ο αρχηγός της CIA, Γουίλιαμ Μπέρνς και η Πρέσβης στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος θα συνεχίσουν να ενημερώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αναφέρει η ενημέρωση.

Σύμφωνα με το Λευκό Οίκο:

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν μίλησε σήμερα με τον Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν της Γαλλίας, τον Καγκελάριο Όλαφ Σολτς της Γερμανίας και τον πρωθυπουργό Ρίσι Σουνάκ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι ηγέτες συζήτησαν την κατάσταση στη Ρωσία. Επιβεβαίωσαν επίσης την ακλόνητη υποστήριξή τους στην Ουκρανία.

Παίρνει η εξέγερση της Wagner διαστάσεις ντόμινο; Ο Λουκασένκο εγκατέλειψε τη Λευκορωσία και διέφυγε στην Τουρκία μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: