Δίκη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της Καρολάιν: Απορρίφθηκε η παραίτηση από την έφεση, θα οριστούν νέοι συνήγοροι

FILE PHOTO: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος οδηγείται στο Εφετείο Αθηνών, όπου διεξάγεται η δίκη για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Την παραίτηση του 35χρονου καταδικασμένου συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στην υπόθεση των Γλυκών Νερών από κάθε ένδικο μέσο ανακοίνωσε η εξουσιοδοτημένη συνήγορος του, με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Ο εισαγγελέας της έδρας ωστόσο, παίρνοντας λόγο, υποστήριξε ότι στο παρόν στάδιο, αυτό δεν είναι εφικτό.

“Το ζήτημα της παραίτησης έχει ένα χρονικό περιθώριο που εξαντλείται στην έναρξη της συζήτησης της υπόθεσης. Μετά από την έναρξη δεν επιτρέπεται η παραίτηση από την έφεση. Αυτό ορίζεται για να μην διακωμωδείται η διαδικασία και να μην γίνονται άσκοπες δικασιμοι. Ξέρετε καλά νομικά και το ξέρετε όλο αυτό. Άρα η δίκη θα πρέπει να συνεχιστεί” είπε ο εισαγγελέας.

Η συνήγορος του 35χρονου καταδικασμένου ισοβίτη απάντησε ότι σε κάθε περίπτωση, οι δυο δικηγόροι που τον εκπροσωπούσαν έως τώρα στη δίκη, παραιτούνται από τη νομική του εκπροσώπηση.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε τελικά ότι απορρίπτει την παραίτηση απο την έφεση και πως θα διοριστούν αυτεπαγγέλτως δυο συνήγοροι από τον κατάλογο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών προκειμένου να συνεχιστεί η δίκη. Ο 35χρονος δεν μετήχθη από τις φυλακές στο δικαστήριο.

Πηγή: ertnews

Επτά συλλήψεις σε ειδική επιχείρηση της Δίωξης Εκβιαστών στην Αττική: Ξυλοδαρμοί και εκβιάσεις ιδιοκτητών καταστημάτων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: