Αρνητικός βγήκε στο τεστ κορωναϊού ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιστρέφει στον “αγώνα”: Η ανάρτησή του στο instagram

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει σε συγκέντρωση πολιτών στην πλατεία Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ




Αρνητικός στο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε για κορωναϊό βγήκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Η είδηση έγινε γνωστή από ανάρτησή του στα social media και συγκεκριμένα μέσω ενός story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Με τον τρόπο αυτό, ο πρόεδρος της ΝΔ προαναγγέλλει την επιστροφή του στα καθήκοντα, 20 ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση στο περιβάλλον της ενισχυμένης αναλογικής. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει πολλές επισκέψεις τόσο στην Αττική όσο και στην περιφέρεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε γνωστοποιήσει ότι νοσεί από κορωναϊό στις 2 Ιουνίου με άλλη ανάρτησή του.

Με Covid-19 είχαν διαγνωστεί επίσης ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης καθώς και οι Δημήτρης Τσιόδρας και Γιώργος Ευθυμίου -δύο εκ των στενών συνεργατών του προέδρου της ΝΔ.

Στις 2 Ιουνίου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης σε βίντεό του ανέφερε:

«Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα πολύ ευχάριστα, έχουν ενίοτε όμως κι ένα τίμημα. Σήμερα έκανα το τεστ του covid, είμαι θετικός. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο Όρος όπως σχεδίαζα. Δεν πειράζει, εκεί θα είναι όμως, να πάμε σε μία άλλη ευκαιρία».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Η εφημερίδα Financial Times στέλνει μήνυμα στον ΣΥΡΙΖΑ: Ξέμεινε από πυρομαχικά ο Αλέξης Τσίπρας… Θα μείνει στην ηγεσία αν χάσει ξανά;

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: