Τουρνουά Τένις Ρώμη: Αποκλείσθηκε από το νο 70 στον κόσμο η Μαρία Σάκκαρη

FILE PHOTO: Maria Sakkari of Greece in action against Viktoriya Tomova of Bulgaria during the 2023 United Cup tennis match between Greece and Bulgaria at RAC Arena in Perth, Australia, 30 December 2022. EPA, RICHARD WAINWRIGHT




Η Μαρία Σάκκαρη, η οποία βρίσκεται στο Νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης, αποκλείσθηκε από την συνέχεια του διεθνούς τουρνουά, που φιλοξενείται στην Ρώμη, καθώς σε αγώνα για μία θέση στις «16» της διοργάνωσης, ηττήθηκε 7-5, 6-3 από την Τσέχα, Μαρκέτα Βοντρουσόβα (Νο 70 στον κόσμο).

Η Βοντρουσόβα «μπήκε με το δεξί» στο ματς, καθώς με το… καλημέρα έκανε break στο σερβίς της Σάκκαρη και προηγήθηκε με 1-0. Στην συνέχεια, οι δύο τενίστριες, κράτησαν το σερβίς τους, μέχρι το δέκατο game, οπότε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ισοφάρισε με break σε 5-5. Ομως, η 24χρονη Τσέχα, «απάντησε» άμεσα και «έσπασε» για δεύτερη φορά το σερβίς της Σάκκαρη, προηγούμενη με 6-5, για να φθάσει στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 7-5 και μετά από 47 λεπτά.

Στο δεύτερο σετ, η 28χρονη Ελληνίδα, προσπάθησε να αντιδράσει και προηγήθηκε με 1-0, όμως η Βοντρουσόβα, έκανε πάλι νωρίς break και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα με 2-1. Η Σάκκαρη προσπάθησε να πάρει… πίσω το χαμένο σερβίς, αλλά έχασε στις λεπτομέρειες το game, που αποδείχθηκε καθοριστικό, καθώς στην συνέχεια, η Βοντρουσόβα, κράτησε το σερβίς της και πήρε την νίκη με 6-3, με νέο break στο τελευταίο game του ματς και μετά από 41 λεπτά αγώνα.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ –  ΜΠΕ
Ρώμη, Ιταλία 

Απεβίωσε ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ο άνθρωπος που «αναγέννησε» τον ΠΑΣ Γιάννινα: Ήταν ο μακροβιώτερος πρόεδρος

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: