Περίγελως (και) των Βαλκανίων το ελληνικό ποδόσφαιρο: Μετά την άρνηση της Κύπρου παρακαλάνε Αλβανία, Σερβία και Ρουμανία να δεχθούν τον τελικό του κυπέλλου

File Photo: Τo logo της ΕΠΟ για το Κύπελλο Ελλάδας ποδοσφαίρου




Όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο είχαν την άποψη ότι δεν μπορεί να πέσει πιο χαμηλά.

Κι όμως μπορεί. Το αποδεικνύουν πρώτα η επιστολή του Σλοβένου προέδρου της ΟΥΕΦΑ Αλεξάντερ Τσέφεριν ο οποίος απαγόρευσε τη συμμετοχή ξένων διαιτητών στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας την φιλοξενία του οποίου αρνούνται όλες οι πόλεις της Ελλάδας αλλά και η Κύπρος η οποία αρνήθηκε δυο φορές ακόμη και αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

Και πριν φτάσουν στην… Ανταρκτική, οι ιθύνοντες της ΕΠΟ πήραν σβάρνα τις αντίστοιχες ποδοσφαιρικές ενώσεις των Βαλκανίων μήπως και μας δεχθούν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του gazzeta.gr

Προστέθηκε στην γκάμα των επιλογών της ΕΠΟ κι εκείνη της Αλβανίας, η οποία μάλιστα συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες μαζί με την Ρουμανία.

Μετά το νέο «όχι» της κυπριακής αστυνομίας για να διεξαχθεί ο τελικός στην Κύπρο, η ΕΠΟ στράφηκε σε άλλες επιλογές, αλλά συνέχισε να αναζητεί τρόπο και τοποθεσία για να λάβει χώρα ο τελικός σε χώρα του εξωτερικού.

Μετά τα δημοσιεύματα για το Βουκουρέστι και το Βελιγράδι, ήρθε και η προοπτική της Αλβανίας να τεθεί στο τραπέζι κι αυτή τη στιγμή ο τελικός κινείται ανάμεσα στις τρεις αυτές τοποθεσίες.

Εκείνη της Σερβίας και του Βελιγραδίου και δεν συγκεντρώνει τόσες πολλές πιθανότητες εξαιτίας του φόβου που υπάρχει να γίνουν επεισόδια μεταξύ οπαδών και κάπως έτσι οι Αλβανία και Ρουμανία είναι εκείνες που συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μία από τις ομοσπονδίες αυτών των τριών χωρών έχει απαντήσει θετικά στο να γίνει εκεί ο τελικός, όμως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστο το ποια είναι.

Τέλος, δεν θα έπρεπε να αποκλείεται ακόμη και μία τρίτη επαναπροσέγγιση στην Κύπρο προκειμένου να πειστεί η αστυνομία και να γίνει τελικά εκεί ο τελικός.

Καίγεται και το σενάριο της Αλβανίας;

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, και η υποψηφιότητα των Τιράνων για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας φαίνεται να μην συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες λόγω συναυλίας του τραγουδιστή Νίκου Βέρτη, που φέρεται να έχει κλείσει ήδη το Air Albania Stadium στα Τίρανα για τις 25 Μαΐου

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το site SDNA, ο Βέρτης έχει κλείσει το γήπεδο από τις 23 έως τις 26 Μαΐου για να κάνει όλες τις απαραίτητες τροποποιήσεις για την πολύ μεγάλη συναυλία της 25ης Μαΐου, την πρώτη του επί αλβανικού εδάφους που διαφημίζεται πολύ έντονα στην γειτονική χώρα.

Στις 28 Μαΐου το ίδιο γήπεδο που είναι ουσιαστικά ένας πολυχώρος εκδηλώσεων θα φιλοξενήσει την παράσταση Notre Dame de Paris, ενώ την 1η Ιουνίου είναι προγραμματισμένος ο τελικός του αλβανικού κυπέλλου, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες ημερομηνίες μέσα στον Μάιο.

 

Αρνητική παραμένει η Αστυνομία Κύπρου στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΓΣΠ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: