ΕΠΟ: Δεν έχουμε ενημέρωση για θετικό δείγμα διεθνούς ποδοσφαιριστή

Το λογότυπο της ΕΠΟ. Screenshot από την ιστοσελίδα της




Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα φέρεται να βρέθηκε θετικός στο παιχνίδι της Εθνικής με τη Γεωργία.

Η ΕΠΟ σε ανακοίνωσή της διαψεύδει ότι έχει λάβει κάποια σχετική ενημέρωση: «Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, γνωστοποιείται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση».

Από την πλευρά του και ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ με δήλωση του (στο Πρώτο Θέμα) του προέδρου του Γρηγόρη Λέων, αναφέρει ότι δεν έχει λάβει καμία απολύτως ενημέρωση για θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή από τους πρόσφατους ελέγχους που διεξήχθησαν στους αγώνες της Εθνικής ομάδας.

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα dikisports, επικαλούμενη πληροφορίες από το International Testing Agency με έδρα τη Λωζάνη.

Σύμφωνα με αυτή την πληροφορία, Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστή που μετείχε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα πλέι οφ του EURO 2024 και τους αγώνες με Καζακστάν και Γεωργία, έδωσε δείγμα θετικό σε απαγορευμένη ουσία.

Κατά την ίδια πηγή, το αποτέλεσμα αφορούσε το πρώτο δείγμα, ενώ η ουσία δεν έχει διευκρινιστεί.

Πληροφορίες ότι Ελληνας διεθνής ποδοσφαιριστής ανιχνεύθηκε με θετικό δείγμα ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: