Ο Κούρος ανέλαβε Γενικός Διευθυντής του υπουργείου Εξωτερικών της Κύπρου: Ο Κορνηλίου πάει πρέσβης στο Ισραήλ

Την σκυτάλη της Γενικής Διεύθυνσης του υπουργείου Εξωτερικών της Κύπρου ανέλαβε ο Κυριακός Κούρος (Κ) από τον Κορνήλιο Κορνηλίου (Α) στην παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπυ (Δ) και του προσωπικού του Υπουργείου. Φωτογραφία Cyprus MFA, @CyprusMFA




Ο πρέσβης Κυριάκος Κούρος ανέλαβε από σήμερα τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών. Ο κ. Κούρος παραμένει και επικεφαλής στην ΚΥΠ μέχρι να οριστεί ο αντικαταστάτης του.

Σε ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter αναφέρεται πως ο κ. Κούρος παρέλαβε τη σκυτάλη της Γενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Εξωτερικών σήμερα από τον Κορνήλιο Κορνηλίου στην παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, και του προσωπικού του Υπουργείου.

“Θερμές ευχαριστίες στον Κορνήλιο Κορνηλίου και ευχές στον νέο ΓΔ για καλή επιτυχία”, καταλήγει το Υπουργείο Εξωτερικών στο tweet του.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κορνηλίου, που θα αναλάβει πρέσβης στο Ισραήλ, είχε δεχθεί κριτική για επιλεγμένες διαρροές στη διάρκεια των τελευταίων προεδρικών εκλογών. Όλες οι διαρροές στόχευαν τον σημερινό πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη και τη σύζυγό του Φιλίππα Καρσερά.

Βεβαίως, την ευθύνη για τις διαρροές έχει ο πολιτικός προϊστάμενος, που ήταν ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Γιαννάκης Κασουλίδης, ο οποίος δεν χώνεψε ποτέ ότι δεν κατάφερε να γίνει πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: