Ο Χάρι Πότερ στη μικρή οθόνη: Τηλεοπτική σειρά με πίστη στα βιβλία και τη λεπτομέρεια

Στιγμιότυπο από το βίντεο της αναγγελίας της τηλεοπτικής σειράς από την HBO Max. Screenshot via YouTube@HBO Max




Ο Χάρι Πότερ θα ζωντανέψει στη μικρή οθόνη σε μια νέα τηλεοπτική σειρά που θα είναι μια «πιστή προσαρμογή» των εξαιρετικά δημοφιλών βιβλίων για τον κόσμο των μάγων της διάσημης συγγραφέα JK Rowling , η οποία θα είναι εκτελεστική παραγωγός.

Θα έχει διαφορετικό καστ από τις ταινίες, με κάθε σεζόν να υπόσχεται να είναι «αυθεντικά πιστή στα πρωτότυπα βιβλία» και με την προσδοκία να φέρει τον Χάρι Πότερ σε νέο κοινό.

Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στο Max – επί του παρόντος με την επωνυμία HBO Max – μια υπηρεσία ροής από τη Warner Bros.

«Η νέα σειρά θα περιλαμβάνει ένα νέο καστ για να ηγηθεί μιας νέας γενιάς fandom, γεμάτη φανταστικές λεπτομέρειες, πολύ αγαπημένους χαρακτήρες και δραματικές τοποθεσίες που λατρεύουν οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ για περισσότερα από 25 χρόνια», ανέφερε το Max.

Η 57χρονη Ρόουλινγκ χαιρέτισε τη δέσμευση της εταιρίας να διατηρήσει την ακεραιότητα των βιβλίων της, προσθέτοντας: «Ανυπομονώ να γίνω μέρος αυτής της νέας προσαρμογής που θα δώσει τη δυνατότητα να αποδοθεί το βάθος και η λεπτομέρεια, κάτι που παρέχεται μόνο από μια μεγάλη τηλεοπτική σειρά».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του HBO και του Max Content, Casey Bloys, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε στο κοινό την ευκαιρία να ανακαλύψει τον Χάρι Πότερ με έναν εντελώς νέο τρόπο.

«Ο Χάρι Πότερ είναι ένα πολιτιστικό φαινόμενο και είναι σαφές ότι υπάρχει μια τέτοια διαρκής αγάπη και δίψα για τον κόσμο των μάγων.

“Σε συνεργασία με την Warner Bros. Television και την JK Rowling, αυτή η νέα σειρά Max Original θα βουτήξει βαθιά σε καθένα από τα εμβληματικά βιβλία που οι θαυμαστές συνέχισαν να απολαμβάνουν όλα αυτά τα χρόνια.”

Με πληροφορίες από Sky News

«True Detective: Night Country»: Κυκλοφόρησε το trailer του τέταρτου κύκλου με πρωταγωνίστρια τη Τζόντι Φόστερ [trailer]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: