Αισιοδοξία στους Μπακς για επιστροφή του Γιάννη στο δεύτερο παιχνίδι απέναντι στο Μαϊάμι [βίντεο]

O Γιάννης Αντετοκούνμπο σε στιγμιότυπο από τον αγώνα με τους Μπόστον Σέλτικς. EPA/CJ GUNTHER SHUTTERSTOCK OUT




Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενδέχεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα των Μιλγουόκι Μπακς, στο αποψινό (04:00πμ) Game 2 της σειράς με τους Χιτ, η οποία βρίσκεται στο 1-0 υπέρ του Μαϊάμι.

«Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παίξει στο Game 2.

Ο χρόνος είναι λίγο με το μέρος μας, αλλά νομίζω ότι αυτή η εξίσωση θα ανατραπεί, οπότε ναι. Θα έλεγα ότι είμαστε αισιόδοξοι», δήλωσε ο τεχνικός των «Ελαφιών», Μάικ Μπουντενχόλζερ, αναφερόμενος στη συμμετοχή του «Greek Freak», η κατάσταση του οποίου αναβαθμίστηκε από «doubtful» σε «questionable».

Το Μιλγουόκι ηττήθηκε 130-117 από τους Χιτ, την Κυριακή, ενώ ο Giannis είχε αποχωρήσει στο πρώτο ημίχρονο με τραυματισμό στη μέση.

Από την πλευρά του, πάντως, ο προπονητής του Μαϊάμι, Έρικ Σποέλστρα, υπογράμμισε ότι το Μαϊάμι είναι προετοιμασμένο και για το σενάριο της επιστροφής του Αντετοκούνμπο στο παρκέ.

Το Μαϊάμι θα παραταχθεί χωρίς τον γκαρντ Τάιλερ Χίρο, που υπέστη κάταγμα στο δεξί χέρι στο Game 1, ενώ αμφίβολος είναι ο πόιντ γκαρντ Κάιλ Λόουρι, λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο.




Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Συντριβή (91 – 51) της ΑΕΚ στην Ιερουσαλήμ μέσα σε «πολεμικό» κλίμα μετά και τα έκτροπα οπαδών της στον α΄ αγώνα [highlights]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: