Ένας 19χρονος νεκρός και έξι τραυματίες ύστερα από σύγκρουση ΚΤΕΛ με δύο ΙΧ στον Πλαταμώνα

Φωτογραφία από βίντεο που δημοσίευσε χρήστης στο facebook




Ενας 19χρονος νεκρός, και έξι τραυματίες τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη τα ξημερώματα, με εμπλοκή δύο ΙΧ και ενός λεωφορείου των ΚΤΕΛ, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Πλαταμώνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δύο ΙΧ ήταν σταματημένα στη Λωρίδα Εκτακτης Ανάγκης και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το λεωφορείο των ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με αυτά.

 

Σύμφωνα με το thestival.gr, στο ίδιο αυτοκίνητο που επέβαινε ο άτυχος 19χρονος τραυματίστηκαν άλλοι τρεις άνδρες, 19, 22 και 34 ετών. Από το δεύτερο όχημα τραυματίστηκαν ελαφρά άλλα τρία άτομα.

Από τους τραυματίες, οι δύο έχουν τραυματιστεί σοβάρα και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κατερίνης. Άλλά δύο άτομα έχουν διακομισθεί στο νοσοκομείο Λάρισας.




Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ επέβαιναν συνολικά 77 άτομα, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους και συνέχισαν το δρομολόγιο προς Αθήνα με άλλο υπεραστικό λεωφορείο. Ο οδηγός του ΚΤΕΛ που ενεπλάκη στο δυστύχημα έχει συλληφθεί και σχηματίζεται δικογραφία.

Λόγω της σύγκρουσης, αρχικά έκλεισε το ρεύμα προς Αθήνα στην ΠΑΘΕ, ενώ αυτή την ώρα η κυκλοφορία διεξάγεται από μια λωρίδα.

Συνελήφθη 55χρονος για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου σε στάση λεωφιρείου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: