Ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης Τσάλλα: Νεκρός ο δικηγόρος Ρωσικής καταγωγής που τη βοήθησε να βγάλει Ελληνική ταυτότητα [video]

Φωτογραφία που χρησιμοποιούσε στον λογαριασμό της στο facebook ως Μαρία Τσάλλα η Ρωσίδα πράκτορας




Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση της Μαρίας Τσάλλα. Ενας Αθηναίος δικηγόρος ρωσικής καταγωγής που βοήθησε την κατάσκοπο να βγάλει ελληνική ταυτότητα, είναι νεκρός.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, υπήρχε ένας 40χρονος δικηγόρος με γραφείο στην Ιπποκράτους, όπου σύμφωνα με τα στοιχεία των μυστικών υπηρεσιών, δέχθηκε να υλοποιήσει το σχέδιο ελληνοποίησης της Μαρίας Τσάλλα και λειτουργούσε σαν φορολογικός εκπρόσωπό της.




Ο συγκεκριμένος δικηγόρος, φαίνεται να έχει λειτουργήσει ως σύνδεσμός ανάμεσα στην Μαρία Τσάλλα με τον δικηγόρο από το Αλιβέρι, και εμφανίζεται ως φορολογικός εκπρόσωπος σε άλλα 22 με 23 άτομα με ρωσική καταγωγή.

Ο δικηγόρος της Μαρίας Τσάλλα νεκρός εδώ και δύο χρόνια

Ο δικηγόρος από την Αθήνα που φαίνεται να είναι το πρόσωπο-κλειδί στην ελληνοποίηση της κατασκόπου σήμερα είναι νεκρός, και συγκεκριμένα απεβίωσε πριν από δύο χρόνια.

Η μητέρα της Μαρίας Τσάλλα -αυτή που επικαλείται η πράκτορας ως μητέρα- εμφανίζεται να έχει γεννηθεί το 1969 έχει πεθάνει το 2013, ενώ αποδείχθηκε ότι είχε ποινικές εμπλοκές και είχε φυλακιστεί. Τέτοιους είδους κυκλώματα έχουν αναδειχθεί τέσσερις με πέντε φορές τουλάχιστον την τελευταία 20ετία

Με πληροφορίες από MEGA 
Ελλάδα Αθήνα 

Εμπρηστική επίθεση στη Γλυφάδα, στις φλόγες δύο αυτοκίνητα: Τι ερευνά η Αστυνομία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: