Βαριές κουβέντες Χατζηνικολάου προς Πολάκη και… «θα το πάρω το κοπάδι» [audio]

Ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου. Photo via Facebook, nikosxatzinikolaou




Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Ν. Χατζηνικολάου – Π. Πολάκη μετά τα tweets που αντήλλαξανχθες στον απόηχο της επιστροφής του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Στο επεισόδιο προστέθηκε 2ος γύρος σήμερα το πρωί, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να απευθύνεται με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Παύλου Πολάκη, αποκαλώντας τον «άθλιο συκοφάντη», «άσχετο» και «βρωμιάρη» ενώ προανήγγειλε στη Δικαιοσύνη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως δεν έχει λόγο να ζητήσει συγγνώμη, μιας και δεν ήταν αυτός που ψήφισε μνημόνια, σε αντίθεση με αυτόν.

Χατζηνικολάου για Πολάκη: Τι λες, ρε άθλιε συκοφάντη; Εσύ να ζητήσεις συγγνώμη, βρωμιάρη! Έρχονται δικαστήρια! pic.twitter.com/GSn0tOLIkm

— ΕΛΛΑΔΑ 24 (@ellada24) March 20, 2023

«Στα αστικά δικαστήρια δεν υπάρχει ασυλία Παύλο Πολάκη, στην αγωγή δεν έχει ασυλία. Θα το πάρω το κοπάδι. Το κοπάδι στην Κρήτη θα το πάρω και θα αρχίσει το γλέντι».

Συνεχίζοντας, και σχολιάζοντας την απαίτηση Πολάκη να ζητήσει συγγνώμη, ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε:

«Ήρθε από κάτω στην ανάρτηση, και τι μου έγραψε; Να ζητήσω συγγνώμη εγώ, από τον ελληνικό λαό για τα τελευταία 13 χρόνια. Τι λες ρε καλλιτέχνη, ψήφισα εγώ μνημόνια, όπως εσύ; Υποστήριξα εγώ μνημόνια όπως εσύ; Τι λες ρε άσχετε; Άσχετε, άθλιε, συκοφάντη, βρωμιάρη! Εσύ να ζητήσεις συγγνώμη από τους πολίτες, που πήγες και ψήφισες μνημόνια και τα εφάρμοσες».

Ο Πολάκης επέστρεψε και όχι μόνο στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ: Νέοι διαξιφισμοί με Χατζηνικολάου και Άδωνη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: