Παντρεύεται για 5η φορά στα 92 του χρόνια ο Ρούπερτ Μέρντοχ μεγιστάνας των ΜΜΕ

File Photo: Ο μεγιστάνας των Media Ρούπερτ Μέρντοχ με την 4η στη σειρά σύζυγό του Τζέρι Χολ. EPA, FACUNDO ARRIZABALAGA




Ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοκ ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με τη σύντροφό του Αν Λέσλι Σμιθ, πρώην ιερέα της αστυνομίας.

Ο 92χρονος Μέρντοχ και η 66χρονη Σμιθ γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβριο σε μια εκδήλωση στον αμπελώνα του στην Καλιφόρνια.

Ο επιχειρηματίας είπε στην δικής του ιδιοκτησίας εφημερίδα New York Post: “Φοβόμουν να ερωτευτώ – αλλά ήξερα ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο μου. Καλύτερα να είναι. Είμαι χαρούμενος”.

Χώρισε με την τέταρτη σύζυγό του Τζέρι Χολ πέρυσι.

Ο Μέρντοχ πρόσθεσε ότι έκανε πρόταση γάμου στην Σμιθ την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, σημειώνοντας ότι είναι κατά «το ένα τέταρτο Ιρλανδός» και ότι ήταν «πολύ νευρικός».

Ο εκλιπών σύζυγος της Σμιθ ήταν ο Τσέστερ Σμιθ, τραγουδιστής της κάντρι.

“Για εμάς και τους δύο είναι ένα δώρο από τον Θεό. Γνωριστήκαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο”, είπε στη New York Post.

“Είμαι χήρα 14 χρόνια. Όπως ο Ρούπερτ, ο σύζυγός μου ήταν επιχειρηματίας… Οπότε μιλάω τη γλώσσα του Ρούπερτ. Μοιραζόμαστε τις ίδιες πεποιθήσεις.”

Ο Μέρντοχ, ο οποίος έχει έξι παιδιά από τους τρεις πρώτους γάμους του, πρόσθεσε: «Και οι δύο ανυπομονούμε να περάσουμε το δεύτερο μισό της ζωής μας μαζί».

Ο γάμος θα γίνει στα τέλη του καλοκαιριού και το ζευγάρι θα περνά το χρόνο του μεταξύ Καλιφόρνια, Μοντάνα, Νέας Υόρκης και Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Μέρντοχ ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με την Αυστραλή αεροσυνοδό Πατρίσια Μπούκερ, τη δημοσιογράφο Άννα Μαν, γεννημένη στη Σκωτία, και την κινεζικής καταγωγής επιχειρηματία Γουέντι Ντενγκ.

Με πληροφορίες από BBC

O Μπρους Γουίλις τραγουδά και σβήνει 68 κεριά στα πρώτα γενέθλιά του μετά τη διάγνωση της άνοιας : Βίντεο από την Ντέμι Μουρ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: