Μου λείπεις μαμά: Το συγκινητικό μήνυμα από τη Μαρία Μενούνος για τα τρία χρόνια από το θάνατο της «yiayias»

US TV host Maria Menounos arrives for the movie premiere of Sony’s ‘Bloodshot’ at the Regency Village Theater in Westwood, Los Angeles, California, USA, 10 March 2020. EPA/NINA PROMMER




Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram η Μαρία Μενούνος αναφέρθηκε στα τρία χρόνια από τον θάνατό της πολυαγαπημένης μητέρας της.

Η γνωστή Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια εξέφρασε τη θλίψη της και τη νοσταλγία για την μητέρα της, που «έφυγε» από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο τον Μάιο του 2021.

«Ο χρόνος κυλάει πραγματικά γρήγορα. Πώς γίνεται να πέθανε η μαμά μου πριν από 3 χρόνια; Μου λείπει τόσο πολύ, αλλά κρατάω τη μνήμη της ζωντανή καθημερινά με την Αθηνά. Ξεκινάμε τις μέρες μας λέγοντάς της ένα γεια και της λέω πόσο πολύ την αγαπάει η μαμά μου, η γιαγιά της», στην ανάρτησή της στο Instagram, δημοσιεύοντας μία κοινή φωτογραφία με τη μητέρα της.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

«Αυτό με βοηθάει και μου αρέσει να δημιουργώ αυτό το δεσμό γι’ αυτήν ακόμα και αν δεν είναι εδώ σωματικά. Μου λείπεις μαμά». καταλήγει η Μαρία Μενούνος στην ανάρτησή της λαμβάνοντας πλήθος μηνυμάτων συμπαράστασης από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όταν η μητέρα της είχε πεθάνει, η Μαρία Μενούνος είχε ανεβάσει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από τις τελευταίες τους στιγμές μαζί, γράφοντας: «Αναπαύσου εν ειρήνη μαμά. Ο Θεός την αγαπούσε τόσο πολύ και την πήρε το Πάσχα. Χριστός Ανέστη μαμά».

Άιρτον Σένα, Unforgettable! 30 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του τρις παγκόσμιου πρωταθλητή της F1: Tι έγινε στη μοιραία στροφή της Ίμολα [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: