O Μπρους Γουίλις τραγουδά και σβήνει 68 κεριά στα πρώτα γενέθλιά του μετά τη διάγνωση της άνοιας : Βίντεο από την Ντέμι Μουρ

Το βίντεο που ανάρτησε η Ντέμι Μουρ στο Instagram δείχνει τον Μπρους Γουίλις να τραγουδά και να σβήνει τα κεριά στην τούρτα των γενεθλίων του.




Η Ντέμι Μούρ, μοιράστηκε ένα συγκινητικό μήνυμα αφιερωμένο στον πρώην σύζυγό της Μπρους Γουίλις στα πρώτα του γενέθλια από τότε που διαγνώστηκε με άνοια.

Η Μουρ και ο Γουίλις ήταν παντρεμένοι από το 1987 έως το 2000 και έχουν τρεις κόρες: τη Ρούμερ , την Σκάουτ και την Ταλούλα .

Χθες Κυριακή, η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ πρόσφερε στους θαυμαστές τους μια γεύση από τους εορτασμούς των 68ων γενεθλίων του πρωταγωνιστή του “Die Hard”, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο Instagram που δείχνει τον Γουίλις να γιορτάζει τα γενέθλιά του με την Μουρ, την τωρινή σύζυγό του Έμα Χέμινγκ Γουίλις, τις κόρες του και άλλα μέλη της οικογένειάς του .

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

«Χρόνια πολλά, BW! Χαίρομαι πολύ που μπορέσαμε να σε γιορτάσουμε σήμερα», έγραψε η Μουρ στο κλιπ, στο οποίο φαίνονται τα αγαπημένα πρόσωπα του Γουίλις να τραγουδούν το «Happy Birthday» .

«Σας αγαπάμε και αγαπάμε την οικογένειά μας. Ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τις θερμές ευχές – τις νιώθουμε όλοι».

Αφού συμμετείχε στο τραγούδι, ο σταρ του “Die Hard” εθεάθη στη συνέχεια να σβήνει κεριά στην τούρτα των γενεθλίων του.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, η Χέμινγκ Γουίλις δημοσίευσε ένα  μήνυμα σχετικά με τη φροντίδα κάποιου που ζει με άνοια, λέγοντας ότι ένιωθε και θλίψη και στεναχώρια.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009 και έχει δύο κόρες, τη Μέιμπελ και την Έβελιν.

«Μερικές φορές στη ζωή μας, πρέπει να δείξουμε δυνατές  και αυτό κάνω», είπε στο σύντομο βίντεο. «Αλλά έχω στιγμές θλίψης κάθε μέρα, στεναχώριας κάθε μέρα και το νιώθω πραγματικά σήμερα στα γενέθλιά του».

  • Τον περασμένο μήνα, η οικογένεια του Γουίλις ανακοίνωσε ότι η διαταραχή της ομιλίας του, η αφασία, είχε εξελιχθεί σε μια μορφή άνοιας που ονομάζεται μετωποκροταφική άνοια ή FTD.

«Σήμερα δεν υπάρχουν θεραπείες για τη νόσο, μια πραγματικότητα που ελπίζουμε ότι μπορεί να αλλάξει τα επόμενα χρόνια», ανέφεραν σε μια ενημέρωση που κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο .

  • «Καθώς η κατάσταση του Μπρους προχωρά, ελπίζουμε ότι η προσοχή των μέσων ενημέρωσης μπορεί να επικεντρωθεί στο να ρίξει φως σε αυτήν την ασθένεια που χρειάζεται πολύ περισσότερη ευαισθητοποίηση και έρευνα».

Σύμφωνα με την Ένωση Αλτσχάιμερ, η FTD αναφέρεται σε «μια ομάδα διαταραχών που προκαλούνται από προοδευτική απώλεια νευρικών κυττάρων στους μετωπιαίους λοβούς του εγκεφάλου (τις περιοχές πίσω από το μέτωπό σας) ή στους κροταφικούς λοβούς του». Αυτές οι περιοχές του εγκεφάλου συνδέονται γενικά με την προσωπικότητα, τη συμπεριφορά και τη γλώσσα.

Με πληροφορίες από CNN

«Ακόμα παλεύω για να βγάλω ένα δολάριο!»: Εξαπατημένος νιώθει ο Ντζιμόν Χουνσού με 33 χρόνια στο Χόλιγουντ και δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: