Η Ρίτα Γουΐλσον τραγουδά και ο Πρόεδρος Μπάιντεν την αποθεώνει: Ο Τομ Χανκς, δήλωσε, έχει γούστο στις γυναίκες, γι’ αυτό διάλεξε Ελληνίδα!!! (Όλα τα video)

pa10549639 Actor Tom Hanks and his wife Rita Wilson react as US President Joe Biden hosts a reception celebrating Greek Independence Day in the East Room at the White House in Washington, DC, USA, on 29 March 2023. Greece celebrates its Independence Day on 25 March. Photo via Hellas Journal




Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν αποθέωσε την ηθοποιό Ρίτα Γουΐλσον, η οποία τραγούδησε στην εκδήλωση του Λευκού Οίκου, για την 25η Μαρτίου 1821.

Η κ. Γουΐλσον εντυπωσίασε τραγουδώντας την επιτυχία του Σταμάτη Κόκωτα Το «Μια παρένθεση και μόνο» σε μουσική Γιώργου Χατζηνάσιου και στίχους του Νίκου Βρεττού.

Μετά το μουσικό πρόγραμμα …ανέλαβε ο Πρόεδρος Μπάιντεν. Ο διάλογος ακολουθεί:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ουάου! Ιερό σκουμπρί. (Γέλια.) Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά στον Λευκό Οίκο. Και από το —

ΚΥΡΙΑ. WILSON: Ελπίζω ναι, αν δεν είναι το τελευταίο.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παρεμπιπτόντως, σας λέω ο ένας στον άλλον — είναι το πρώτο πράγμα. Δεν έχω δει ποτέ κανέναν άντρα να παίζει με τα δύο χέρια και τα δύο πόδια ταυτόχρονα — (γέλιο) — τον βλέπεις αυτόν τον τύπο; (Χειροκροτήματα.)

ΚΥΡΙΑ. WILSON: Μερκούριο.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μιλήστε για συντονισμό. Θέλω να πω, νομίζω ότι είναι — είναι ένα αθλητικό κατόρθωμα. (Γέλια.) Ο Θεός σε αγαπάει. Αυτό είναι απίστευτο.

ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΣ: Ευχαριστώ. ΕΓΩ —

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σου λέω φίλε.

Τώρα, θέλω απλώς να πω ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ. Είσαι όμορφη. Η φωνή σου είναι όμορφη. Το ταλέντο σου είναι απίστευτο.

ΚΥΡΙΑ. WILSON: Ευχαριστώ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Και το μόνο που με ανησυχεί είναι το γούστο σου για τους άντρες. (Γέλιο.)

Τομ (Χάνκς), έλα εδώ. Ελα εδώ. Ελα εδώ. (Χειροκροτήματα.)

Δεν έχω συνηθίσει να κάνω παρέα με τους νικητές των βραβείων Όσκαρ, αλλά έχουμε ένα εδώ, οπότε θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ και τους δύο. Πραγματικα το εννοώ. Ευχαριστώ που βρίσκεσαι εδώ.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι το απόλαυσαν. Και είμαι σίγουρος ότι δεν θέλουν να σταματήσεις. Και — αλλά μπορείτε είτε να μείνετε εδώ και να προσπαθήσετε να την πείσετε, είτε να κατεβείτε από την άλλη άκρη και να πάρετε κάτι να φάτε.

Αλλά — (γέλιο) — αλλά όλα τα αστεία κατά μέρος, ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ πολύ.

ΚΥΡΙΑ. WILSON: Σας ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Θέλω να ευχαριστήσω όλη την κοινότητα. Πραγματικα το εννοώ. Είσαι — το μόνο πράγμα για την ελληνική κοινότητα που έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια — και έχουν περάσει 50 χρόνια. Μισώ να παραδεχτώ ότι είναι τόσο μεγάλο — αλλά είναι αφοσίωση, αφοσίωση, αφοσίωση. Και σας λέω, νομίζω ότι η αδερφή μου και εγώ, και η οικογένειά μου και εγώ το έχουμε επιστρέψει, αλλά ήσουν απίστευτα, απίστευτα πιστή. Ευχαριστώ πολύ για όλα. (Χειροκροτήματα.) ΚΥΡΙΑ. WILSON: Ευχαριστώ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Το εννοώ πραγματικά.

Και κάτι ακόμα: Η κοινότητα — και το ξέρουν, οι άνθρωποι που έχουν εμπλακεί βαθιά — ήταν μαζί μου σε καλές και πολύ κακές στιγμές. Από την άποψη της προσωπικής απώλειας, από την άποψη της πολιτικής απώλειας, πάντα κολλούσεςτεγια μένα. είσασταν πάντα εκεί για μένα. Και θέλω απλώς να σας ευχαριστήσω προσωπικά για αυτό, και το εννοώ πραγματικά. Σημαίνει πολλά.

Και, ξέρετε, πάτερ, δεν αστειεύομαι με την αγάπη μου για την εκκλησία και το πόσο κοντά είναι. Σας ευχαριστώ λοιπόν, σας ευχαριστώ πολύ.

Έτσι, όλοι, θέλετε να έχετε κάτι να φάτε ή κάτι να κάνετε ή κάτι να πιείτε — στην άλλη άκρη. Ευχαριστώ. (Χειροκροτήματα.)

Τομ, θέλεις να πεις τίποτα;

ΚΥΡΙΟΣ. ΧΑΝΚΣ: Εγώ…

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ξέρω ότι δεν έχετε συνηθίσει στο μικρόφωνο.

ΚΥΡΙΟΣ. ΧΑΝΚΣ: Εγώ — όχι, δεν είμαι Έλληνας. (Γέλια.) Αλλά είχα την καλή λογική να παντρευτώ μία Ελληνίδα. (Χειροκροτήματα.)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αυτό είναι. Λοιπόν, σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Ευχαριστώ.

Ο Λευκός Οίκος τίμησε την Ελλάδα και τους Έλληνες της Αμερικής: Οι γενναίοι Έλληνες πατριώτεςπολέμησαν για τη δική τους Ελευθερία και τη Δημοκρατία (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: