H Ντέμι Μουρ μένει πλέον μαζί με τον Μπρους Γουίλις και τη γυναίκα του: «Βράχος δίπλα του μέχρι τέλους»

Μπρους Γουίλις και Ντεμι Μουρ το 1996. AFP-IOPP, Omar TORRES




Η Ντέμι Μουρ φέρεται να έχει μετακομίσει στο σπίτι του πρώην συζύγου της Μπρους Γουίλις για να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει την μετωποκροταφική άνοια με την οποία ο διάσημος ηθοποιός διεγνώσθη.

Η 60χρονη ηθοποιός προσπαθεί να βοηθήσει με τον 67χρονο σταρ του Die Hard, συμβιώνοντας με τη νυν σύζυγό του Έμα Χέμινγκ Γουίλις, 44 ετών, και τις δύο μικρές κόρες τους, σύμφωνα με το Radar.

Η Ντέμι και η Εμμα φέρεται να συνεργάζονται για να φροντίζουν τον Μπρους μετά τη διάγνωσή του με άνοια.

«Η Ντέμι μετακόμισε και δεν πρόκειται να φύγει μέχρι το τέλος», υποστήριξε μια πηγή στον ιστότοπο The Radar, προσθέτοντας ότι η Ντέμι είχε περάσει επίσης πολύ χρόνο  μαζί με τον Μπρους και την οικογένειά του και στο απόγειο της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Στην αρχή κανείς εκτός της οικογένειας δεν μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς έκανε η Demi ζώντας με τον πρώην της και τη νέα του σύζυγο, αλλά τώρα είναι λογικό», λένε. «Η Ντέμι υπήρξε βράχος για την οικογένεια και είναι αποφασισμένη να βεβαιωθεί ότι κάθε μέρα που θα μείνει ο Μπρους στη γη θα είναι γεμάτη αγάπη».

Εκπρόσωπος της Μουρ ισχυρίστηκε στο Radar ότι δεν έχει αποφασίσει να ζήσει με τον Μπρους και την Εμμα, ​​αλλά μια άλλη πηγή ισχυρίστηκε ότι η ηθοποιός ουσιαστικά «δεν έφυγε ποτέ» από την οικογένεια του πρώην συζύγου της.

«Τώρα ο Μπρους θα φύγει πριν φύγει εκείνη», πρόσθεσε η πηγή.

Στο αποκορύφωμα της πανδημίας, ο Μπρους Γουίλις πέρασε χρόνο με την Ντέμι και τα ενήλικα παιδιά τους στο Sun Valley του Αϊντάχο.

Η Έμμα έχει δύο κόρες με τον Γούλις, την Μέιμπελ 10 ετών και την Έβελιν, οκτώ.

Μια πηγή αποκάλυψε ότι ο Μπρους ήταν «αποφασισμένος να παραμείνει διαυγής για όσο το δυνατόν περισσότερο» με την ελπίδα να μπορέσει να χαρεί την επερχόμενη εγγονή του από τη μεγαλύτερη κόρη του Ρούμερ Γουίλις.

Την Τρίτη, η Έμα Χέμινγκ θέλησε να κάνει μια έκκληση στους παπαράτσι να σεβαστούν τον Μπρους.

 

Με βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χέμινγκ θέλησε να αφηγηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους ένα περιστατικό με τον ηθοποιό για να τους εξηγήσει πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται οι άνθρωποι με άνοια.

Μίλησε έτσι για ένα συμβάν, στο οποίο παπαράτσι προσπάθησαν να μιλήσουν στον Μπρους Γουίλις, ενώ εκείνος έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στη Σάντα Μόνικα για να δει κάποιους φίλους του για καφέ.

Η 44χρονη εξήγησε πόσο δύσκολη και αγχωτική διαδικασία είναι να βγάζεις έναν άνθρωπο με άνοια στον έξω κόσμο και να τον κατευθύνεις με ασφάλεια, ζητώντας σεβασμό…

Με πληροφορίες από DailyMail

Ξεχάστε τις “9½ εβδομάδες” – Ανατριχιαστικά αγνώριστη από τις πλαστικές η άλλοτε “θεά” Κιμ Μπάσιντζερ [photos, video]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: