Ξεχάστε τις “9½ εβδομάδες” – Ανατριχιαστικά αγνώριστη από τις πλαστικές η άλλοτε “θεά” Κιμ Μπάσιντζερ [photos, video]

FILE PHOTO: Η Κιμ Μπάσινζερ στην θρυλική ταινία “9,5 εβδομάδες”. Screenshot via YouTube




Η εικόνα της διάσημης ηθοποιού Κιμ Μπάσιντζερ συγκαταλέγεται σε μια σειρά απογοητευτικών μεταμορφώσεων άλλοτε πανέμορφων, ή απλώς όμορφων, ή αισθησιακών celebrities.

H σέξι πρωταγωνίστρια [μαζί με τον Μίκι Ρουρκ] στην ταινία – σταθμό “9,5 βδομάδες” εμφανίστηκε πρησμένη από τις πλαστικές στο baby shower της κόρης της, Άιρλαντ Μπάλντουιν.

H Άιρλαντ είναι ο καρπός ενός θυελλώδους έρωτα και γάμου της Κιμ με τον ΄΄Αλεκ Μπάλντουιν – γάμος που τελείωσε το 1999 και ακολουθήθηκε από μια εξίσου θυελλώδη δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της κόρης τους.

Η  69χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φόραγε ένα γκρι κοστούμι με μαύρη μπλούζα και μαύρα  casual παπούτσια καισυνοδευόταν από τον επί χρόνια κομμωτή και σύντροφό της, Mitch Stone.

Η κόρη της δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram από το πάρτι που έκανε σε στριπτιζάδικο[!!], μεταξύ των οποίων και μερικές που την απεικονίζουν αγκαλιά με την μητέρα .

Η Κιμ έγινε διάσημη ως κορίτσι του Bond το 1983 με την ταινία «Never Say Never Again» και μεσουράνησε για δύο δεκαετίες. Στο απόγειο της δόξας της, πρωταγωνίστησε στις ταινίες 9½ εβδομάδες το 1986 και στο LA Confidential το 1997, το οποίο της χάρισε ένα Όσκαρ.

Δείτε ΕΔΩ τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail

 

Με πληροφορίες από The Daily Mail

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: